Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Kettel, Tonal Verges en meer INDEx-namen op Submarine Festival in Den Haag

2 min read

Kettel, Tonal Verges, Marric, Stellaria Nemorum, Amedium, Dayo en Geenplatenlabel Annaloog Session staan in samenwerking met INDEx op de line-up van undergroundfestival Submarine op 21 juli bij PIP Den Haag.

INDEx (IDM community The Hague) is een nieuw Haags platform voor elektronische muziek dat aandacht besteedt aan onderbelichte muziekstromingen in de Haagse muziekscene.

Het doel van Index is het bieden van een platform aan artiesten in de meer alternatieve of underground muziekgenres. Dit zijn genres als IDM (Intelligent Dance Music), breakcore, footwork, grime, industrial noise, ambient/experimenteel en andere leftfield stromingen die juist genres weten te doorbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artiesten als Plaid, Aphex Twin en Autechre. INDEx maakt de verbinding tussen deze muziekstromingen en het clubleven.

Qua programmering onderscheidt INDEx zich door een kwalitatief goede line-up van niet-mainstream muziek aan te bieden, met naast een wat meer bekende headliner voornamelijk Haags talent.

Over Submarine Festival
Submarine Festival is een Haags underground platform voor nieuwe alternatieve muziek en vindt plaats op 21 juli bij PIP Den Haag. De rest van het programma bestaat uit Synkro (UK), Kimyan Law (UK), DODECAHEDRON, HEADS. (DE), DJ. Flugvél og Geimskip (IS) Celestial Bodies, Coco Bryce, Deadcrow, Flowers, Lifeless Past, HAND, Star-Kid, Pig Frenzy, Atilla the HVN, A I D (DE) en HAÄRK. Hiermee haalt Submarine het spannendste wat er op dit moment in de (inter)nationale undergroundscene speelt naar Den Haag.

SuBmarine duikt de diepte in op zoek naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. Je ontdekt er onderscheidende en experimentele acts die je niet snel zult tegenkomen op andere Haagse festivals, zoals elektronische live-acts, psychedelica, drones, soundscapes, indie, krautrock, metal en crossovers. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen. Een platform voor muzikanten die de grenzen opzoeken waar anderen de uitdaging gemakzuchtig negeren.

Tickets voor SuBmarine kosten €7,49 incl. servicekosten in de voorverkoop en €10 aan de deur. Groepstickets kosten 5 voor de prijs van 4 (€31,45). Kaarten zijn te koop via deze link: https://pipdenhaag.stager.nl/web/tickets/212017

Meer informatie via www.submarinedenhaag.nl.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten