do. aug 22nd, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Antilounge presenteert Marric ‘Solutions’ EP (AL 21)

1 min read

Antilounge presenteert op donderdag 28 juni 2018 een EP van Marric. ‘Solutions’ is de 21ste Antilounge release. De EP wordt op donderdag 28 juni gereleased in het Paardcafe. De line up wordt compleet gemaakt door sets van 0L4F, Generate en Gallus.

Marric aka Jodie is een Haagse artiest en is van kleins af aan gefascineerd door synthesizers en Spacey geluiden.

Opgegroeid in een muzikale familie kreeg Marric al snel de kans om met de bekende keyboards uit die tijd te freaken.

Nu tig jaar later is produceren een deel van zijn leven.

Jaren heeft Marric zijn tracks voor zich zelf gehouden als een soort dagboek denkende dat niemand zijn glitchy beatjes en spacey sounds zou willen horen tot dat hij zijn nu goede vrienden van antilounge tegen kwam. Zij hebben Marric gestimuleerd om zijn muziek naar buiten te brengen.

Marric houdt van het spelen met contrasten en dat is in deze release goed te merken. Spacey tot dreamy pads met als tegenhanger extreme glitchy beats. Cleane elektronische tikjes en bliepjes met als tegenhanger lekker vieze ruis en stoffige samples. ‘Solutions’ bevat ook één remix van de getalenteerde Haagse muzikant Generate.

Thursday 28th of June 2018
Marric ‘Solutions Ep’ Release

LINE UP

  • Marric
  • Generate .
  • Ol4F .
  • Gallus

21:00 – 00:30 free entrance
Paardcafe, Den Haag

antilounge.com