Nieuw straatmuzikantenfestival in Den Haag

Dit festival is helaas afgelast.

Den Haag – Op zaterdag 16 juni 2018 organiseert Impulsion Events in samenwerking met studenten bureau ACKU een straatmuzikantenfestival in Den Haag vóór en dóór studenten. Beide organisaties willen studenten in Den Haag een platform bieden voor kunst en muziek.

Tijdens het event zijn er zeven verschillende locaties; de Herengracht (tegenover Foodzie), Het Plein, Lange Poten (tegenover de Salsashop), Hofplaats, het Spui (tegenover Spuimarkt), de Passage en het Buitenhof (tegenover Havana). Per locatie worden er verschillende vormen van akoestische muziek gespeeld. Het evenement biedt getalenteerde jongeren de mogelijkheid om hun manier van kunst in de vorm van muziek aan de stad te tonen. Het evenement vindt plaats tussen 12:00 en 16:00, waar straatmuzikanten een half uur optreden en vervolgens rouleren naar de volgende locatie.

Prijzen
De prijzen worden voornamelijk gesponsord door Max Guitar, één van de grootste gitarenwinkels in de Benelux. Deze prijzen zullen tegoedbonnen inhouden van de Max Guitar Store. De eerste plek wordt beloond met een tegoedbon ter waarde van €200,-. De tweede plek ontvangt een tegoedbon van €100,- en de derde plek zal een tegoedbon van €50,-ontvangen. Daarnaast zullen ervaren artiesten als juryleden door de stad lopen en de volgende prijs aan het einde van de dag uitreiken: Het Grootste Haagse Muziektalent. Deze winnaar zal nog eens extra beloond worden met een geldbedrag van €250,-.

Afsluiting met muziek en lekkernij
De dag wordt met alle deelnemers afgesloten door middel van een afterparty waarbij alle muzikanten bijeen komen. Vanaf half vijf kunnen zij samen genieten van muziek, dans en drankjes, waarbij bier, fris en wijn ook gesponsord worden. Dit feest zal plaatsvinden in de Max Guitar Store (Doctor Lelykade 12, Den Haag). ACKU en Impulsion Events zal met het evenement jongeren hun talenten laten ontdekken en verder laten ontwikkelen.

Impulsion Events is een nieuw initiatief, opgezet door vier enthousiaste studenten van Hogeschool Inholland Den Haag. Jayne Bosboom is de projectleider, Evon Zevenberger de marketing- en communicatiemanager, Jelle Wytzes de creatief manager en Simone Rousseau de financieel manager. Impulsion Events is voor het ‘NEWb project’ een samenwerking aangegaan met stichting ACKU. ACKU bindt studenten aan Den Haag door het aanbieden van cultuur. Impulsion Events zet een nieuw evenement neer waarbij studenten zich kunnen uiten in Den Haag.


070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag