Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Cast MTV’s Ex on the Beach Double Dutch bij Popcake in Den Haag

2 min read

Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag. Bezoekers krijgen de kans om hun favorieten MTV-sterren te ontmoeten, een selfie te maken en misschien zelfs wel een dansje mee te wagen.

Ex on the Beach Dubble Dutch
Elke zondag om 22.00 uur zijn Alex, Elodie, Jorden, Channah, Roy, Lie en Jamecia op MTV te zien.
In Thailand lijken ze de vakantie van hun leven te beleven. Helaas ligt de Tablet of Terror te wachten om deze 8 “orginals” van hun roze wolk te trappen. Niemand is veilig, want het kan zomaar zijn dat er een ex uit het water kan aankomen om roet in het eten te gooien. Sommige “exen” willen verzoening, maar anderen willen maar een ding: wraak.

Summer is magic
De Pop-up gaybar op de 40ste verdieping zal een tropische make-over krijgen, waar de cast van de populaire MTV-serie aanwezig is in een speciale Ex on the Beach-photobooth. De cocktailboys zorgen ervoor dat je de cocktail krijgt, die bij jou past. En als je zin hebt in een dansje zorgen DJ’s DiVine en Jerry Frisky voor de lekkerste popbeats op de 42ste verdieping. Gecombineerd met de skyline view over Den Haag en Scheveningen de perfecte start van de zomer.

Popcake, al 5 jaar het roze popfeest van Zuid – Holland vindt plaats in de 135 meter hoge Haagse toren, aan het Rijswijkseplein in Den Haag.

Datum: vrijdag 25 mei 2018

Tijd: 22:00 tot 04:00 uur

Locatie: The Penthouse – Rijswijkseplein 786 – Den Haag

Voorverkoop: €5,- (ex)

Deur: €8,-

Website: www.ilovepopcake.nl