Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Sniester festival maakt line-up compleet met toevoeging van 29 acts

2 min read

Met nog vijf weken te gaan, is het programma voor de vijfde editie van Sniester bijna compleet (in totaal ongeveer 80 acts). Vandaag zijn de volgende 29 acts aan het programma toegevoegd: Millionaire, Intergalactic Lovers, Husky Loops, Arp Frique, De Cultuur, Clean Pete, KO KO MO, The Visual, ALLIGATOR, Jay-Way, The Damned and Dirty, Cruise Control, Waltzburg, Josefien Deloof, Bror Gunnar Jansson, Disco Total, Melle de Boer, APA, Nova Child, Nausica, SpeakEasy, The SoapGirls, Alex Mailer, Arno Loriaux, Elias Mazian & Doktoro, Tenzers, Sterk Water, Druiprek, Suzy V. De nieuwe trailer staat hier.

Eerder werden al onder meer The BellRays, Orgel Vreten, The Charm The Fury, Tusky en Afterpartees aangekondigd. Het programma staat op de website.

Surprrrrise act
Sniester is niet bepaald your average festival. Verwacht tijdens het evenement vooral het onverwachte. Zo zal de organisatie bijvoorbeeld kort voor aanvang nog een surprrrrise act aankondigen die alleen al op eigen titel alle Nederlandse podia uitverkoopt.

Sniester en Sniester Junior
Sniester daagt fans van waaghalzerij in de muziek uit tot een muzikale rollercoaster. Op 15 podia in het holst van het Haagse Centrum treden een slordige 80 acts op. Van fragiel (akoestisch) tot snoeihard (gore-grind metal) en van internationaal gerenommeerd tot splinternieuw. De muzikanten op Sniester delen een hang naar avontuur en naar authenticiteit waarmee ze hun publiek aansteken.

De sniesterzondag is op veler verzoek opnieuw het domein van kids die zich mogen -nee, moéten!- uitleven tijdens Sniester Junior: De Dag Dat Kattenkwaad Mag. Deze Nationale Kattenkwaad Dag is gratis toegankelijk. Ook voor volwassenen.

Sniester locaties
Sniester telt komende editie 15 locaties in het Haagse Popdistrict (op de Grote Markt en in Paard) waar het zal knetteren en donderen. Deze podia hebben allen hun eigen bijzondere sfeer en beleving: Beergarden, Papa Eatalia, De Zwarte Ruiter, Gaycafé de Pink, De Blauwe Kamer, De Poot, Rootz, De Gekke Geit, Bleyenberg, Het Magazijn, Grey Space Basement, Humanity House, Paardcafé, Paard, Club Seven, en Koorenhuis.

Tickets (prijzen inclusief servicekosten)
Dag- en weekendtickets (=Poes-Partouts) zijn verkrijgbaar voor respectievelijk €17,50  en €27,50 via www.sniester.nl, aan de Paardkassa en bij KingKool.

Sniester online
sniester.nl
facebook.com/sniester
instagram.com/sniester

hendriks-fis-drinks-visrestaurant-ginbar-denhaag
indy-scheveningen-surinaams-indiaas-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
nog-een-bakkie-koffiebarlunchroom-denhaag
barclub-188-cafe-bar-laanvannieuwoostindie-denhaag
comeonin-craftbeer-thaifood-restaurant-denhaag