do. aug 22nd, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

De winnaars van de OH OH INTRO DJ Contest zijn bekend

2 min read

De winnaars van de OH OH INTRO DJ Contest zijn bekend en daarmee ook de eerste namen van het OH OH INTRO festival op donderdag 30 augustus!
Op donderdag 12 april vond de jaarlijkse OH OH INTRO – DJ Contest plaats in het Parkroad Cafe om nieuw talent een podium te bieden met als prijs een optreden tijdens het jaarlijkse studenten introductie festival OH OH INTRO op het Lange Voorhout, maar ook op het Bevrijdingsfestival op het Malieveld en het Den Haag Outdoor Festival in het Zuiderpark.
Het was een spannende avond met acht verschillende DJ’s. In de jury hadden DJ Ziggy, DJ Keven Orduña en Samantha Nieuwpoort van ACKU plaatsgenomen. Het niveau lag erg hoog en daarom zijn er maar liefst vijf winnaars uitgroepen!

Op de vierde plek staat Chelsea Stemms. Zij is de jongste deelnemer en zij zal op het OH OH INTRO festival voor het eerst op een buitenlocatie op gaan treden.

De derde plek is gedeeld door Mark Major en DJ Fields. Mark Major zal op het OH OH INTRO festival komen te staan en DJ Fields zal een set spelen op het  Bevrijdingsfestival.

De tweede plek is voor Alan Serano, hij zal te zien zijn op het Bevrijdingsfestival en op het OH OH INTRO festival.

DJ Mystery Glasses is geëindigd op de eerste plaats en zal op het Bevrijdingsfestival Sena podium te zien zijn op 5 mei, een optreden op het Den Haag Outdoor festival op 18 augustus en natuurlijk op het OH OH INTRO festival op 30 augustus.

Deze prachtige festivals bieden de DJ’s de ultieme kans om waanzinnig door te breken in Den Haag en om Nederland te laten zien waar het beste talent vandaan komt!