Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Popcake breidt verder uit

2 min read

In het jaar van het 5 – jarig jubileum breidt Popcake verder uit. Het roze pop – feest van Zuid Holland, dat vrijdag 23 maart plaatsvindt krijgt een extra verdieping. Naast de bestaande 42ste verdieping kunnen de bezoekers nu ook naar de 40ste verdieping.

Voor vaste feestgangers zal het even opkijken zijn, want als een soort Phoenix is er uit het niets een gouden trap herrezen, die het feest aan elkaar verbindt.

Terwijl je op de 42ste verdieping wordt getrakteerd op de hotste popmuziek, zullen op de 40ste verdieping ‘80s, ‘90s en R&B- popclassics te horen zijn en kan je terecht voor cocktails. Van oude klassiekers als ‘Mojito” of een ‘Cosmopolitan’ tot aan unieke cocktails. Voor feestgangers met keuzestress: geef aan van wat voor smaken je houdt en laat de bartenders improviseren en je verrassen.

Voor organisator Luuk Wessels is dit toch een stukje Berlijn in Den Haag. Toen hij 5-jaar geleden begon met Popcake was hij geïnspireerd door het Berlijnse feest “GMF”, dat op meerdere verdiepingen wordt gehouden..

Samen met cocktail expert Angelo wordt er druk nagedacht over een speciale Popcake cocktail, die niet alleen lekker, maar ook Instagrammable moet zijn. Deze cocktail willen ze tijdens de extra Popcake – editie op Koningsnacht aan iedereen voorstellen.

Het hoogste heterovriendelijke feest van Nederland vindt plaats in de 135 meter hoge Haagse toren.  De locatie verslaat hiermee het restaurant van de Eiffeltoren en de Euromast; die op een hoogte van 105 en 95 meter zitten.

Datum: 23  maart 2018

Tijd: 22.00 – 04.00 uur

Locatie: The Penthouse – Rijswijkseplein 787 – Den Haag

Voorverkoop: €5,- (ex)

Deur: €8,-

Website: www.ilovepopcake.nl