Parkpop Saturday Night maakt nieuwe namen bekend

The night before Parkpop vindt het gloednieuwe Parkpop Saturday Night plaats. Maak je op voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Grote namen uit binnen- en buitenland, nieuwe acts en wereldwijd bejubelde tribute bands staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark. Met Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, The Boss UK en 90’s NOW!

Jason Donovan
Jason Donovan deed in de jaren ’80 menig meisjeshart sneller kloppen. Hij maakte onder andere naam met zijn rol in de soap ‘Neighbours’. Maar het was pas met zijn duet met Kylie Minogue ‘Especially for you’ dat zijn bekendheid als zanger groots van de grond kwam. Al snel volgde in 1989 zijn eerste solonummer 1-hit met ‘Too many broken hearts’ en vloog zijn debuutalbum ‘Ten Good Reasons’ vlot over de toonbank. Al snel werd hij één van de bestverkopende artiesten ooit.

90’s NOW
Naast optredens van nationale en internationale artiesten op het hoofdpodium, wordt de festivaltent in het Haagse Zuiderpark op de zaterdag voor Parkpop het epicentrum van de nineties. Met de hit show 90’s NOW! mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’s Now Dj-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij. Voeg daar nog crappy commercials, Corny Clipjes, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo weer in tijden van weleer!

The Boss UK
Parkpop Saturday Night brengt een ode aan living legend Bruce Springsteen! Met hits als Born to Run, I’m on Fire, The River en Born in the USA en wereldwijd meer dan 120 miljoen verkochte platen is het geen wonder dat Springsteen al sinds jaar en dag te boek staat als ‘The Boss’.

De energie van deze baas komt tijdens Parkpop Saturday Night tot leven met een spectaculaire show van The Boss UK. De band wordt gezien als ’s werelds meest sensationele Bruce Springsteen tribute-band. Waar ter wereld ze ook komen worden de shows van The Boss UK bejubeld met lovende recensies. Doug Freeman heeft het onfeilbare vermogen om de emotie, de passie en het plezier van Springsteen over te brengen in een avondvullende, energieke en wervelende show die de intensiteit van de echte Boss tot op een haar nadert. Kortom: een ongekend eerbetoon aan Springsteen!

Boek hier je tickets

Parkpop Down Town
Na het succes van vorig jaar is het de vrijdag voor het festival weer tijd voor Parkpop Down Town. Parkpop verovert de Haagse binnenstad met vette acts  op de Grote Markt, optredens in het Paard en een spectaculaire afterparty in de Zwarte Ruiter die je niet wilt missen!

PARKPOP WEEKEND

22, 23, 24 JUNI 2018 | DEN HAAG

www.parkpop.nl

www.parkpop.nl/saturdaynight

Facebook: Parkpop Saturday Night

Facebook: Parkpop

Houd onze website in de gaten voor alle updates rond Parkpop Saturday Night en Parkpop, of volg ons op Facebook en Twitter