Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Popcake viert haar 5 jarig bestaan.

2 min read

Vrijdag 26 januari is het 5 jaar geleden dat de eerste editie van het heterovriendelijke feest POPCAKE in Den Haag plaatsvond. Een reden om eind januari alles (en iedereen) uit de kast te trekken om dit te vieren.

Popcake bestempelt zichzelf als heterovriendelijk, omdat iedereen welkom is. In een tijd waarin veel (gay)tenten hun deuren sloten besloot organisator Luuk Wessels juist dat een stad als Den Haag niet achter kon blijven met het hebben van een licht – roze feest, waar naast homo’s, lesbiennes en bi’s ook hetero’s zichzelf kunnen zijn. Popcake is in 5 jaar uitgegroeid tot een landelijk bekend feest waarmee Den Haag weer op de roze kaart is gezet. ‘Iets waar ik heel trots op ben, zeker in een tijd als deze is het belangrijk dat er een omgeving wordt gecreëerd waar je jezelf kan en mag zijn en gelijkgestemde kan ontmoeten. “

Popcake is het popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd op de 42ste verdieping van Het Strijkijzer aan het Rijswijkseplein in Den Haag. Vrijdag 26 januari viert Popcake haar 5 jarig bestaan met de bekende popdeuntjes, verrassingen, DJ’s waaronder Menno de Boer, popcakes en beleven de bezoekers een bijzondere primeur.

Afgelopen december was Wessels voor dit initiatief een van de genomineerden voor de homo-emancipatieprijs: de John Blankensteinprijs. Popcake zorgde daarnaast de afgelopen jaren voor de Haagse deelname tijdens de Canal Pride in Amsterdam.

Datum: vrijdag 26 januari 2018

Tijd: 23.00 – 04.00 uur

Entree: € 5,- (ex) / deur € 8,-

Tickets: http://www.ilovepopcake.nl/tickets

Adres: Rijswijkseplein 786 ( Naast station Holland Spoor)