Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

De Gouden Studentenkamer!

2 min read

Op donderdag 7 december om 12:00 uur wordt in aanloop naar de XXL-mas de Gouden Studentenkamer geopend op het atrium van De Haagse Hogeschool – Johanna Westerdijkplein 75.
De Gouden Studentenkamer verbeeldt op Trumpiaanse wijze de toekomstmogelijkheden van de Haagse studenten of is toch niet alles goud wat er blinkt…?
Het biedt de ultieme kans voor een indrukwekkende kerst selfie in deze blinkende omgeving. Daarnaast zullen de studentenverenigingen INTAC, Pelargos, HSV als hosts van De Gouden Studentenkamer aanwezig zijn. Natuurlijk wordt er na vier uur ’s middags Glühwein geschonken en valt er wat lekkers te snoepen. Een studententeam gaat ook proberen om jouw droom te verwezenlijken in samenwerking met Xtra. Dus laat je inspireren in deze bijzondere gouden omgeving in aanloop naar 14 december want dan is het eindelijk zover. De afsluiter van het jaar. Het grootste studentenkerstfeest van Den Haag.

XXL-MAS PARTY (13e editie)

Traditiegetrouw vindt het Haagse Hogeschool kerstfeest op verschillende locaties tegelijk plaats: Paard, Paard café, Club Seven, Rootz. Dit jaar is het thema Goud en kun je een hoop gouden diva’s, vuurwerk, danseressen, gouden kamers, foute kerstversiering, stoute kerstmannen en veel meer verwachten. Entree: helemaal GRATIS voor alle Haagse studenten!

PAARD
Grote zaal – Hosted by ACKU & IIAM
Monsieur Plastic
Hey Mr. DJ Play My Song
Met Steve Verm en Fields
Kleine zaal – Hosted by INTAC, HSV en Pelargos
DJ Sunny Sjoerd

PAARD Cafe
Beyond the Moon
DJ Prosciutto

ROOTZ – Hosted by Bang Bang!
Bang Bang DJ’s
Vrou.Ka

CLUB SEVEN – Hosted by LITT
Versano Laroz
Shyrano
Jules
Rinnix
Jay Chin
RLC

Facebook

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten