Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Squonk plays Genesis in Musicon

1 min read

Op zaterdag 28 oktober speelt in Musicon de bekende Genesis-tribute band Squonk. De band speelt een avondvullend programma uitsluitend met Genesis nummers.  In Genesis speelden bekende muzikanten als Phil Collins en Peter Gabriel.

Squonk is een Genesis-tributeband uit Delft e.o., opgericht in 2006. De band bestaat uit vijf muzikanten die in de muziek hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Oprichter en toetsenman Clemens Steenweg speelt al jaren samen met zanger Hans van Lint in diverse samenstellingen van Squonk. Hans op zijn beurt speelt al weer jaren met gitarist Edwin Roes en drummer Ed Wernke in de progressieve rockformatie For Absent Friends. Het lukte hem om ze over te halen om in Squonk te komen spelen. Als laatste is bassist Jan Nieuwenhuis tot Squonk toegetreden waardoor de band sinds januari 2011 weer compleet is.

Een optreden van Squonk is een theatrale tijdreis door de Genesis-klassiekers, m.a.w. zowel oud als nieuw werk zal worden gespeeld, en omdat Genesis niet meer zal optreden bestaat voor de vele Genesisfans nog steeds de mogelijkheid om hun favoriete muziek live te horen.

De entree bedraagt €5,-. De zaal gaat open om 20:00 uur en de band begint met spelen om 21:00 uur.

Musicon is gevestigd aan de Soestdijksekade 345 te Den Haag.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten