Haagse cocktailbar Vavoom Tiki Room start volgende 10 jaar ‘met een epische kater’

Cubaanse rum, Haagse surf en alles tiki op 2-daags verjaardagsfestival

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september viert VaVoom Tiki Room zijn 10de verjaardag met een ’10th Anniversary Spectacular’. De bar begon 10 jaar geleden in een leegstaand pandje aan de Grote Markt. Uit het niets werd daar door de ondernemers op de Grote Markt samen met Hugo Schneider en Mirjam Dikhooff, grote liefhebbers van de cocktail-, tiki- en surfcultuur, een professionele cocktailbar uit de grond getrokken, tot in de kleinste details in tikistijl.

Panterprint, houten maskers, bamboe meubels, regelmatig optredens van internationale surf bands en dj’s op het postzegelformaat podium. Maar vooral de grote passie voor het vak van het personeel, dat regelmatig meedoet aan internationale mixology-wedstrijden, maakte het bescheiden barretje al snel een favoriet onder het Haagse uitgaanspubliek. In de 10 jaar dat de VaVoom bestaat is de clientele dan ook gestaag blijven groeien. Hugo Schneider: “Op vrijdag en zaterdag staan mensen tot op het terras in de rij om een cocktail te bestellen. We zijn geen grote bar, maar de cocktails zijn razend populair geworden.”

Het 10 jarig bestaan was voor het personeel een goede reden om eens groot uit te pakken. Er wordt een 2-daags festival neergezet op vrijdag 8 en zaterdag 9 september waarin alles samenkomt waar de tiki bar van houdt. Beide avond spelen er live bands die de originele Cubaanse, Hawaiiaanse en surf sound neerzetten. Vinyl DJ’s bouwen beide avonden tot diep in de nacht een feestje en natuurlijk is er een jubileumcocktail met Cubaanse Bacardi rum.

Het feestje is gratis toegankelijk. “Laten we de volgende 10 jaar met een epische kater beginnen”, aldus de bar op Facebook.

VaVoom Tiki Room online:

facebook.com/vavoom.tikiroom

instagram.com/vavoomtikiroom/

Het event: facebook.com/events/1838368366478421

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten