TINTELFRIS FESTIVAL 2017

Op zondag 30 juli 2017 vindt in het Zuiderpark te Den Haag het Tintelfris Festival plaats. Dit jonge concept belooft het gezelligste House, Urban, Latin en R&B festival van de regio Den Haag te worden. Het festival, dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt, is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Met onder andere nieuwe grafische ontwerpen en een nieuw concept, wordt Tintelfris Festival 2017 groter dan de voorgaande editie.

Line-up
Tintelfris Festival heeft al een aantal grote namen aan de line-up mogen toevoegen. Zo zullen onder andere Boef, bekend van hits als ‘Habiba’ en ‘Slapend Rijk’, Jonna Fraser, bekend van hits als ‘Party’ en ‘Do or Die’ en DJ Freddy Moreira, bekend van ‘Omlaag’ aanwezig zijn op het evenement. Ook biedt Tintelfris talentvolle artiesten de mogelijkheid om op te treden op Tintelfris Festival. FunX Radio host dit jaar wederom een eigen stage, waar zij artiesten van de FunX Talent competitie een podium bieden.

Tickets
Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar op www.tintelfris.com. Zowel fase 1 als fase 2 van de ticketverkoop waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Op dit moment zijn er fase 3 tickets van €15 per stuk, en VIP tickets van €30 per stuk verkrijgbaar. Naar verwachting zullen ook de fase 3 tickets binnenkort uitverkocht zijn.

Sociale media
Tintelfris Festival is online te volgen via Facebook (Tintelfris Festival), Instagram (tintelfris.festival) en Snapchat (tintelfrisfest)

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag