50 jaar Westwood Festival

Het zal je wellicht al niet ontgaan zijn na alle drukte op social media, maar toch brengen we je er graag van op de hoogte dat de kaartverkoop voor het unieke evenement 50 jaar Westwood: Festival van start is gegaan, en hoe!
Er is een enorme run op kaarten en aangezien deze in fases worden verkocht betekent hoe sneller de aanschaf hoe goedkoper in prijs. Alhier de ticketlink: festivalkaarten

Op zaterdag 9 september zal op het parkeerterrein naast Club Westwood jong en oud verzamelen om het 50 jarig bestaan te vieren met een groots festival.
Meerdere podia bezet van 12.30 tot 23.00 uur door meer dan 30 artiesten met entertainment voor elke doelgroep, ondersteund door een foodcourt met diverse gerechten uit verschillende keukens en wijn-, champagne & cocktailbarren zullen zorgen voor een onvergetelijke dag en avond!
Dit enorme en unieke feest der herkenning is bestemd voor alle huidige en voormalige bezoekers van Westwood, maar ook zeker voor aanhang en eenieder die een mooie festivaldag wil beleven. Het gerucht gaat dat Koning Willem-Alexander zijn agenda al vrij heeft gemaakt!

De precieze line-up zal de komende periode bekend worden gemaakt (zojuist is de eerste act: Benny Rodrigues – classic set, bekend gemaakt!). Houdt verder hiervoor onze facebookpagina of website goed in de gaten. We kunnen in ieder geval verklappen dat er een aantal flinke namen tussen zitten!

Hoe dan ook, we begroeten je graag op zaterdag 9 september om samen het glas te heffen op de oudste discotheek van Nederland!

LET OP! IN TEGENSTELLING TOT VEEL ANDERE WESTWOOD FEESTEN, ZIJN KAARTEN VOOR DIT SPECIALE EVENT UITSLUITEND VERKRIJGBAAR VIA DE ONLINE VOORVERKOOP: www.club-westwood.com/tickets

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten