Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

HORECA wedstrijd Den Haag – leukste studentenkroeg van Den Haag

2 min read

Den Haag is een echt leuke studentenstad aan het worden, steeds meer studenten vinden een interessante studie op een van de zeven hoger onderwijsinstellingen van Den Haag.
Om aan de wensen van de 35.000 Haagse studenten tegemoet te komen is een passend horeca aanbod noodzakelijk. Om de proef op de som te stellen heeft de Coalitie Den Haag Studentenstad een horeca verkiezing uitgeschreven. Den Haag is een bijzondere stad met meer dan 1.200 unieke horecagelegenheden. In totaal zijn er 104 horecalocaties genomineerd voor deze verkiezing. De studenten van De Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland en Hotelschool Den Haag konden tijdens een vrolijke roadshow hun stem uitbrengen en ervoor kiezen welke horecagelegenheid zij graag wilden nomineren. Bijna negenhonderd studenten hebben het stembiljet ingevuld met hun favorieten keuze.

Finalisten

In totaal zijn er drie kanjers van horecagelegenheden overgebleven die nu gaan strijden om de felbegeerde titel Studenten Horeca Prijs: Beste Bar 2017 / Student Choice Award: BEST BAR 2017. Deze drie gelegenheden hebben de meeste stemmen voor zich weten te winnen.
Het is zover en de genomineerden zijn: *trommel geroffel*

v  Millers

v  Fiddler

v  Rootz

Voor de begeleiding van deze verkiezing is er een jury samengesteld om de kwaliteit van de winnende horecagelegenheden te onderzoeken. De juryleden hebben hoogstpersoonlijk de drie beste horecagelegenheden bezocht en aan de hand van de beoordelingscriteria hebben de juryleden een eindrapport opgesteld. De drie winnende horecagelegenheden worden op de hoogte gesteld van hun nominatie en één van de locaties zal op donderdag 8 juni om 21:00 uur a.s. bekendgemaakt worden door een bezoek van de jury. De winnaar zal een bokaal overhandigd krijgen tijdens een feestelijk moment waarop we met elkaar het glas gaan heffen.

Voor de studenten die meegedaan hebben aan de verkiezing houdt het feest niet op.
Onder alle stemmers worden een groengele kroegfiets en twee smakelijke drankenarrangementen bij distilleerderij museum Van Kleef verloot. De eigenaar van de winnende horecagelegenheid geven we de eer de winnende studenten bekend te maken.
Op de facebook van Studeerindenhaag zullen de winnaars gepubliceerd worden.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten