Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Musicon presenteert ‘Difference makes the Difference’ in de Koninkijke Schouwburg

1 min read

Op maandag 12 juni om 20:00 uur wordt in de Koninklijke Schouwburg de theatervoorstelling ‘Difference makes the Difference’ van Musicons Get On Stage gepresenteerd. Difference makes the Difference is een demonstratie van de waarde en de kracht van culturele diversiteit. Een creatieve oerknal die volgt uit het samenbrengen van koplopers uit alle culturen en achtergronden en de ideeën en Kunst die zij in hun harten dragen, gevat in een fantastische voorstelling. Een beweging, geboren in het creatieve proces. Wij zijn er van overtuigd dat de jonge podiumkunstenfamilie, die wij aan u presenteren, de standaard voor de volgende eeuw (mede) zal gaan bepalen. Verwacht een keur van verrassende stukken over het dagelijks leven van de jongeren, waar veel meer achter zit dan op het eerste gezicht te zien is.

De 50 jongeren, geselecteerd uit 500 auditanten, hebben de voorstelling zelf bedacht en in elkaar gezet onder leiding van verschillende podiumkunstenaars: Ferdinand van Duuren, Guus van der Steen, Remco Visker, Monique Bakker, Bert Verboom en een danscoach van Holland Dance: Michel Froget. Een voorproefje was al te zien op het Bevrijdingsfestival, Your Stage Festival en Escampfestival waar de ‘Get-on-stagers’ het hele publiek lieten meeswingen op hun zelfgemaakte songs. Als kers op de taart zijn de talenten ook nog te bewonderen op Parkpop. Benieuwd naar de hele show? Kaartjes zijn verkrijgbaar op www.hnt.nl of op www.yourstage.nl

 

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten