EGT HÈ ! urban/dance beachparty

Het meest herkenbare stopzinnetje van Nederland!
EGT HÈ ! is een fris nieuw concept voor jong en oud!
Dat is ook terug te zien in de line up waar we elke editie diverse DJ’s & live acts inzetten voor een optimaal gevarieerd programma.

Line up :

Diaz & Bruno
Bekend van hun hitsingle Love Sensez met @iamaisha, F1rstman Kempi

Jack & Lewis
Bekend van hun E.P. future riddim die je vrijwel in elke urban club hoort

Badd Dimes
Bekend van zijn hitsingle Go Down low die recent op Hardwell z’n label Revealed Recordings is uitgekomen.

Speakerheadz
Aardbewoners noemen ze links (Left) en rechts (Right) en samen zijn ze Speakerheadz. Bekend van hun debuutsingle MOLL-E tot aan de officiele Comic Con Anthem ‘Victory’. Ze zijn volledig op de hoogte van de menselijke behoefte aan muziek. Het beste manier om hun muziek te kunnen omschrijven is een samenhang van Future/Deep/Bass House met epische orkestrale interludes & scores. Een combinatie van een live DJ set tezamen met elektronische live instrumenten.

DJ INSANE
Hij is gestart met het draaien van #raggamuffin en #hiphop in 1990. Het publiek vond zijn stijl van draaien én het combineren van muziek geweldig, onmogelijk en misschien zelfs een beetje ‘insane’! Over zijn artiestennaam hoefde hij dus niet meer na te denken: DJ INSANE! Dat hij zijn sporen ruimschoots verdiend heeft wordt helemaal duidelijk wanneer je los gaat

AWIIN
Locaties zoals offCorso, Thalia Lounge, Club Puma en Outland zijn een selectie van enkele clubs die AWIIN bekend is. Muziekstijlen die hij verkiest, zijn House, Progressive House en Latin House, waarbij Moombahton en Dubstep break vooral bij elkaar worden gecombineerd.

NITOZZZ
Begon als jumpstyle/freestyle DJ/Producer en begon langzaam zijn stijl te ontwikkelen met moombahton, trap & hiphop.

Ennergize
iIn 2007 begon de dj/Producer Ennergize in de Urban scene. Na zijn eerste EDM-festival was hij echter direct verkocht. Ennergize zag de uitdaging om zichzelf opnieuw uit te vinden en dat heeft hij met succes gedaan.
Nu staat hij in Nederland wekelijks te draaien op verschillende EDM events. Het duurt dan ook niet lang meer voordat Ennergize zijn debuut gaat maken in het buitenland als EDM dj!

Menfast
Menfast, minor ontmoet major, brengt het nieuwe geluid. Bestaande uit een energieke groef en zorgvuldige melodieën komen ze naar jou toe.Deze twee jongens uit Rotterdam ontmoetten tijdens hun opleiding in sound engineering. Tijdens samenwerken ontdekten ze snel, dat hun eigen geluiden gecombineerd zouden worden, een baanbrekend vakmanschap zou vormen.Het explosieve mengsel van beide brengt u een energiek en verfrissend geluid!

Relize
DJ Relize Is al op een jonge leeftijd geïnspireerd geraakt in muziek. Op 5 jarige leeftijd begon hij muziek te maken met zijn handen: op de tafels tikken, op de ramen tikken, waar dan maar ook . Hij heeft veel liefde voor muziek en tot nu toe is dat nooit veranderd. Hoe ouder hij werd hoe meer interesse hij heeft in muziek . Op zijn 12 jarige leeftijd begon hij te produceren van Beats en dat blijkt succes te zijn in de Dance-Tunes charts behaalde hij #5 in de top 100.
Dj’s supporten zijn muziek hij zag op een filmpjes op internet hoe mensen genieten en dansen op zijn muziek . Sindsdien wil hij zijn passie delen door als DJ actief te zijn. Hij kocht een dj set en hij ging er mee oefenen. Hij heeft al meerdere malen in grote clubs gestaan, op vrij populaire jongeren feesten.
We kunnen nog veel verwachten van deze Energieke DJ.

Hardjo
De winnaar van de FUNX-X mixtape battle #12 In de nacht van zaterdag op zondag hoorde je Day & Night The Mixtape van Hardjo op je radio. De DJ won namelijk de 12e Mixtape Battle bij FunX! Hij nam het op tegen Drivah en Phraze.

RMR
RMR, een nieuwe muziekgroep bestaande uit drie Nederlandse kunstenaars gevestigd in Nederland: Ricardo Romijn, Max van Lierop en Roy de Valk. En praat over een geweldige start: Niet lang nadat ze de groep hebben gevormd, hebben ze een deal getekend met Powerhouse Music. Het enige wat ze nog niet hadden, was een goede naam. Ze hebben dat nog steeds niet, maar na drie nachten met veel te veel bier- en tequila-schoten besloten ze dat de eerste letters van elk van hun namen zouden doen. En voegt een persoonlijke aanraking toe. En nu kunnen ze zich een producent / DJ / Singer-songwriter-trio noemen, met hun handtekening geluid met fundamenten in Progressive en Pop muziek. Het bundelen van deze individuele sterke punten heeft RMR een zeer veelzijdige groep gemaakt, met een breed scala aan genres waarin ze remixen produceren en originele nummers creëren.

Voster & Gallardo
EGT HÈ ! urban/dance beachparty zal grandioos worden geopend door deze Nederlandse jongens, Tim van der Waal en Roberto del Pozo Gallardo aka Voster & Gallardo!
Het duo was al veertien jaar al DJ, en begon te produceren op zestien jarige leeftijd. Zij produceren hun eigen tracks en mashups, ze onderscheiden zich van andere lokale djs.
Het koken van progressieve nieuwe geluiden is een belangrijk doel voor Voster & Gallardo, met plannen om hun geluid te ontwikkelen tot een van de grootste in de scene.
Hou oog en oor voor deze twee jongens uit Hillegom en zorg ervoor dat je ze volgt.
Ik garandeer het lawaai wat deze duo maken is de manier waarop Voster & Gallardo opereren!

MC Disley
De host van de avond en tevens de Master of Ceremony die de radio-jingle heeft ingesproken.
resident geweest van Prikkelgeill Incognito Events Hardstyle’Division – Multigaming Clan en nog zo veel meer.
heeft vrijwel op alle grote hardstyle & hardcore festivals gestaan .
Met zijn krachtige vocal strength zal hij deze avond geheel tot zijn recht brengen!

vvk €10,- excl fee.

Tickets & meer info
www.egt-he.nl
www.beachclubbliss.com

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten