2e editie The Hague Rainbow Festival

De 2e editie van The Hague Rainbow Festival is een feit!
Op Vrijdag 9 Juni en Zaterdag 10 Juni 2017 zal de Grote Markt van Den Haag opnieuw “ROZE” kleuren!
Een feest voor de gehele LHBT- scene en iedereen die hen een warm hart toedraagt! Bekijk ons volle programma met een grote variatie aan culturele activiteiten, LHBT organisaties, artiesten en evenementen!

Het gehele programma op vrijdag en het buitenprogramma op zaterdag zijn openbaar en GRATIS toegankelijk. Voor de evenementen op zaterdag 10 juni zijn wel tickets nodig. Meer info hierover staat hieronder vermeld.

VRIJDAG 9 JUNI 20:00u – 04:00u

20:00u
De start van het Rainbow Festival met een borrel op de Grote Markt, met entertainment en veel bekende “dames” uit de scene!
Speciaal voor The Hague Rainbow Festival verplaatst het bekende 80’s – 90’s PARTY van de Boterwaag zich naar het buitenpodium op de Grote Markt!
Begin je weekend dus goed en maak je klaar voor de bekende hitjes uit de jaren 80 & 90.

Gay Sport Evenementen
Na het succes van vorig jaar organiseert CAMPPINK in samenwerking met het festival 2 internationale sportevenementen op Kijkduin bij strandtent 14!
We hebben een Gay Volleyball en een Gay Badminton Tournament! De deelnemers zullen op vrijdagavond al langskomen voor de inschrijving.
Meer informatie hierover op de website: www.rozeblok.nl

22:00u
MANJEFIEK invites DeeDee’s Dollhouse! Een gegarandeerd feestje zoals jullie dit van Manjefiek gewend zijn. De Haagse en Nederlands beste Dragqueen DeeDee zal gedurende de avond meerdere optredens verzorgen!
Daarnaast zijn natuurlijk alle bekende gezichten (Kristel Meth, Rose Garden) van Manjefiek aanwezig. Voor deze speciale editie van Manjefiek sluit Psiertje Boekhit zich aan bij het vaste DJ team van Vinnie & Roberto.

ZATERDAG 10 JUNI 16.00u – 23.00u

14:30u
Eindelijk hebben we dan ook een PRIDE WALK in Den Haag!
De eerste PRIDE WALK THE HAGUE georganiseerd door HANGOUT070 zal starten vanaf het Homomonument aan de Koekamp bij het Malieveld. Verzamelen vanaf 13:30u en vertrek is rond 14:30u. Met een tocht door het centrum van Den Haag zullen zij tussen half 4 en 4 uur arriveren op het festivalterrein op de Grote Markt.
Onder het genot van een drankje en muziek wachten we hier de officiële opening af van het Rainbow Festival.

Op de Grote Markt zullen verschillende organisaties hun boodschap kenbaar maken vanuit de diverse stands die op de Grote Markt staan. Hier zijn o.a. vertegenwoordigt: COC Haaglanden, PANN, diverse Gay sportverenigingen, Hangout070, COC café, Gay Straight Alliance, Politie in Roze en vele anderen.
Uiteraard zijn er ook roze buitenbarren en genoeg voorzieningen voor de inwendige mens.

17:00u
De officiële opening van The Hague Rainbow Festival gaat gelijk goed beginnen met om 17:00u een optreden van ROMY MONTEIRO (TVOH / The Bodyguard).
Daarnaast is er een vol programma dat gepresenteerd zal worden door ANTJE MONTEIRO, die tevens later op de avond een optreden zal verzorgen.
Nadat we vorig jaar onze Haagse trots Shary-Ann hadden, hebben we dit jaar onze Haagse Parel EMMALY BROWN (TVOH) op het podium staan.
Voor de Soul/Funk liefhebbers hebben we JES op het programma staan. Deze zangeres gaat al flink wat jaartjes mee. Als collega zangeres en backinvocaliste van o.a. Bergit Lewis en Marco Borsato gaan zonder twijfel de voetjes van de vloer!
Naast deze artiesten hebben we ook nog een heerlijke Line-up voor jullie klaar staan die er gegarandeerd voor zullen zorgen dat de Grote Markt op z’n kop zal gaan staan. Allereerst hebben we onze eigen DJ-VINNIE (Manjefiek), gevolgd door WINSTON POST & JODY BERNAL

23:00u – 08:00u
De 4 officiële afterparty’s van THRF; MASH UP – MANJEFIEK – LIPSTICK – GAYBORS!
Met 1 ticket toegang tot alle 4 de feestjes!

MASHUP – Boterwaag 23.00u – 04:00u (House circuit – progressive)
DJ Inshane, DJ Martin Rivera
Sexy dansers in underwear sponsort by The BodywearStore

LIPSTICK – Hoender en Hop (Girlfriendly) 23.00u – 04:00u
DJ”s: Psiertje Boukhit, DJ Miss T.
Het meest ongecompliceerde vrouwenfeest van de Haagse regio, uiteraard gesupport door DARE!

MANJEFIEK – Uno (house – pop – urban) 23.00u – 05:00u
Rick Romijn, Vinnie, Roberto
Manjefiek CREW!

GAYBORS – Bij de Gabors 01:00u – 08:00u
De beroemdste en oudste nachtzaak van Den Haag aan de Grote Markt, die tot in de ochtenduurtjes doorgaat!

Tickets:
EARLYBIRD: € 7,-
NORMAL TICKET: € 10,-
DOOR: € 15,-

Verkooppunten (voorverkoop): Restaurant UNO, Café de Vink, Café ’t Achterom, café de Landman

ONLINE: CHIPTA ook via Facebook

Houd de facebook pagina en de website in de gaten, want je weet maar nooit wat er nog meer komen gaat!

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag