Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

SWINGBEATSTARS – Vinyl Only!

3 min read

Zondagmiddag 28 mei ‘Los’ gaan op Old School in de Regentenkamer! Van 15.00 tot 16.00 uur Expositie Graffiti en van 16.00 tot 21.00 uur dansen op vinyl! Hoe uniek is deze combinatie!

Muziekstijlen Back in Time; Old school, Classics, RnB, Hip Hop met de nadruk op Swingbeat – New Jack Swing. Een heerlijk dansfeestje om de maand in Den Haag! Het gaat niet om welke leeftijd er gaat maar dat iedereen heerlijk op de dansvloer staat.

Heb jij de tijd ‘kraak & plaat’ niet mee gemaakt of mis je de sound van vinyl dan kun je het nu (her)beleven! De vinylplaten zullen weer nostalgisch in je oren klinken! Terug in de tijd want vinyl leeft!

MEET VINYL DJ CHIPPIE (Carol Busropan Sr.)

Chippie is de resident vinyl dj van Swingbeatstars. Geen onbekende in de genre Old School. Hij heeft nooit overwogen om afstand te doen van zijn collector items maar juist blijven verzamelen. Zoals vanouds op pad met loodzware platenkoffers om het publiek te entertainen, wat een pure vorm van DJ’ing is.

Meer over Chippie www.swingbeatstars.nl

EXPOSITIE GRAFFITI GEBROEDERS VFactory

Dan & Mike Vee tweelingbroers houden hun expositie Graffiti Urban/Urbex. Beeldmateriaal wordt tentoongesteld van 15.00 tot 16.00 uur aansluitend met Swingbeatstars. Hoe leuk is dit! Wie weet, zie je iets voor jezelf, voor aan de muur in de (woon/slaap)kamer, winkel/bedrijf of om een origineel cadeau te willen geven.

GEBROEDERS MIKE & DAN VEE(NMAN)

De gebroeders treden samen ook op als DJ onder de naam Mike en Dan Vee. Beiden hebben ook nog eens dezelfde passie voor fotografie. Samen gaan ze op pad met hun fotocamera. Zij toeren door heel Nederland en gaan ook regelmatig naar het buitenland om mooie beelden vast te leggen van o.a. graffiti en van (oude)vervallen gebouwen/huizen in steden en dorpjes. De broers nemen ook risico’s om (onbevoegd) op terreinen te gaan fotograferen. Dit daagt hun juist uit! De spanning en de oplopende adrenaline hoort bij hun ondernemende fotografie-acties. Net zoals graffiteurs dit zo beleven wanneer ze illegaal hun kunstwerk aan het maken zijn. Iets doen wat niet mag blijft toch altijd wel spannend! De toekomst zal ook uitwijzen dat er series foto’s zijn gemaakt die niet zijn vastgelegd door anderen maar wel door Mike en Dan van locaties die niet meer bestaan. De stijl van de fotografie is o.a. Urban/Urbex. De gebroeders Dan Vee & Mike Vee zijn ook te boeken als DJ met hun expositie erbij!

Na 28 mei worden de beeldmaterialen op de website gepubliceerd www.swingbeatstars.nl
Street art is te bestellen naar eigen keuze formaat en materiaal.

PROGRAMMERING
15.00 tot 16.00 uur Expositie gebroeders Vee, gratis entree!
16.00 tot 21.00 uur Swingbeatstars -Vinyl DJ, entree €10,-
*Korting op Swingbeatstars entree, ticket € 7,50
Geldt alleen als je voor 15.30 uur aanwezig bent op de expositie.

Programmering Swingbeatstars 2017
Zondag 28 mei Don’t miss it!
Zondag 09 juli See you again!

De Regentenkamer
Cort Heyligersstraat 4
2518 PD Den Haag

TICKET(S) RESERVEREN
Optie 1: mail naar tickets@swingbeatstars.nl
R-ticket(s) (pas betalen aan de kassa, geen service kosten)
www.swingbeatstars.nl

Optie 2: Ticketlijn de Regentenkamer
E-tickets (iDEAL betaalsysteem + service kosten)
www.regentenkamer.nl

✪ Like ✪ Share ✪ Invite your Friends ✪
Facebook

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten