Jong Haags Metal Talent Brengt Debuutalbum Uit

Zaterdag 22 april brengt de moderne Death Metal band, Warborn Waste, hun debuutalbum ‘The Prophets of Dishonour’ uit . Warborn Waste speelt samen met het Limburgse Skullsuit en Brabantse Onegodless. Dit gebeurt in muziekcafé Musicon, te Den Haag.

Warborn Waste is een moderne Death Metal band uit Den Haag. Nadat zij in 2016 hun eerste single ‘Plaguefather’ uitbrachten werd het eens hoog tijd voor een album. Het album ‘The Prophets of Dishonour’ bestaat uit veel muzikale elementen vanuit de Death/Thrash/Black Metal. Het is een album voor elke metal liefhebber. De bands Skullsuit en Onegodless spelen ook deze avond. Skullsuit is een Groove Metal band uit Maastricht en hebben al op festivals gespeeld zoals Baroeg Open Air en Occultfest. Onegodless noemt zichzelf heavystonerbluesgrooverocksludgemetal op zijn top. Het is dan ook dat zij daarom op festivals gestaan hebben zoals Tattoofest en Metalcon. Onegodless komt binnenkort ook met hun eerste album.

Kortom, 22 april moet je in Musicon, Den Haag zijn voor deze te gekke avond met Skullsuit, Onegodless en Warborn Waste, die hun debuutalbum ‘The Prophets of Dishonour’ uitgeven. De avond begint vanaf 20:00h en de kosten van het evenement zijn €3,- aan de deur.

Muziekcafé Musicon

Soestdijksekade 345

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag