Rock History Tour 1 April

Den Haag is altijd al Popstad Nummer Eén geweest! Ze noemen Den Haag niet voor niets het Liverpool van Nederland. Door de jaren heen komen de beste Nederlandse bands maar uit één stad; Den Haag! Het begon allemaal rond 1955 met de Indorockers. In de sixties had je bekende beatgroepen als The Motions, Shocking Blue, Q65, Group 1850, Livin’ Blues, Super Sister en Golden Earring(s) maar er waren nog honderden andere bandjes die overal en nergens optraden. Nog steeds is Den Haag hofleverancier met bands als Anouk, Kane, Direct, De Règâhs en niet te vergeten De Kraaien.

Rock and Roll in luxe touringcar!
Beleef de jaren zestig en zeventig met de Rock History Tour tijdens deze unieke rijdende Haagse show. Je rijdt met een luxe touringcar langs hoogtepunten uit popmuziek. Aan boord live gespeelde hits van toen door Haagse topmuzikanten. De reisleiders vertellen uit ervaring en zijn altijd bekende Hagenezen, bijvoorbeeld Peter de Ronde de eerste gitarist van de Golden Earrings of onze nachtburgemeester Rene Bom. U zit natuurlijk niet de hele tijd in bus, we bezoeken onderweg enkele bijzondere plekken uit de Haagse popgeschiedenis. Het programma duurt ruim 3,5 uur met een ontvangst met koffie en thee, een drankje onderweg en een borrel na afloop.

Kinderen boven de vijfendertig half geld!

Heb je deze tijd zelf meegemaakt dan ben je al gauw zestig plus. Als je met z’n tweetjes meegaat met de tour van 1 april, dan gaan je kinderen mee voor half geld. Da’s lang geleden dat je KORTING kreeg voor je kids…

Vertrektijden, prijzen en andere informatie vind je natuurlijk op de Rock History Tour pagina.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten