Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Haags Stadsfestival SNIESTER gooit 666 Black Cat Tickets in de verkoop

2 min read

Vierde editie in het laatste weekend van mei betrekt nieuwe ruige locaties in hart van Den Haag

Na drie succesvolle edities is het 26, 27 en 28 mei weer tijd voor de vierde editie van het jaarlijkse Sniester festival. Kleine katjes worden groot en zo breidt het zomerse stadsfestival flink uit in aantal acts en locaties en doet voor het eerst tickets in de verkoop. Dit jaar betrekt het festival nieuwe spannende kelders en zolders naast de vertrouwde locaties zoals het Paard, De Zwarte Ruiter en Rootz. Deze worden in aanloop naar het festival bekend gemaakt.

Het woord Sniester staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het festival biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerd programma vol zinderende optredens, afterparties, theater en kindervertier. Het Sniester festival, met een brommerrijdende zwarte kat als boegbeeld, maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme.

Groter programma + Sniester junior zondag
Het programma groeit flink dit jaar. Meer bands, dj’s, theater, samenwerkingen met andere Haagse initiatieven en nog meer lekker eten dan voorgaande jaren. De eerste namen worden over enkele weken aangekondigd, maar zeker is dat de line-up weer uitsluitend uit sniesterwaardige acts zal bestaan: artiesten die je ongeacht hun genre bij de lurven weten te grijpen. Nieuw is ook de Sniester Junior zondag, een avontuurlijke festivaldag voor de kinderen van Den Haag. De zondag is gratis toegankelijk.

Black Cat Poes Partout
Dit jaar introduceert het festival voordat de normale tickets in de voorverkoop gaan een Black Cat ticket. Het ticket wordt ‘blind’ gekocht (voordat de acts en locaties bekend zijn) en het festival richt zich hiermee op de trouwe bezoekers die Sniester al kennen en op basis daarvan wel een gokje durven wagen. Behalve dat zij hiermee voor de helft van de normale prijs een ‘poes partout’ voor Sniester 2017 zeker stellen, komen de Black Cats in een tombola waarin in aanloop naar het festival prijzen worden verloot.

Met een Black Cat ticket doe je blind een salto achterover in 3 dagen stadsfestival op de meest bizarre kruipdoor-sluipdoor plekken in de binnenstad! Nu in beperkte oplage verkrijgbaar via www.sniester.nl

Hou Sniester in de smiezen via:

www.facebook.com/sniester
www.instagram.com/sniester/

Sniester wordt georganiseerd door Grote Markt Den Haag en Paard van Troje.

Sniester Festival
Data: Vrijdag 26 mei t/m zondag 28 mei
Lokaties: Grote Markt, De Zwarte Ruiter, Rootz, Paard van Troje en meer

Tickets:
Black Cat (poes-partout) €7,50 | Early Cat (poes-partout) €10

Normaal: Day ticket €10 | Poes-partout ticket €15
www.sniester.nl
http://www.paard.nl/event/Sniester-Festival-26-28-MEI-2017

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
comeonin-craftbeer-thaifood-restaurant-denhaag
nog-een-bakkie-koffiebarlunchroom-denhaag
barclub-188-cafe-bar-laanvannieuwoostindie-denhaag
hendriks-fis-drinks-visrestaurant-ginbar-denhaag
indy-scheveningen-surinaams-indiaas-denhaag