Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

DEBUUTALBUM ‘CAMINO DEL SOL’ VAN MAMIHLAPINATAPAI

1 min read

– ALBUMPRESENTATIE OP ZATERDAG 25 FEBRUARI IN DE ZWARTE RUITER, DEN HAAG –

MAMIHLAPINATAPAI is een band die bestaat uit acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Denk aan een Spaanse fiesta cocktail met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka, TenTemPiés en Mala Vita. Met extatische energie en
explosieve bravoure is hun missie de harten van het publiek over de hele wereld te veroveren.

Op zaterdag 25 februari is het tijd voor de lancering van het debuutalbum. Camino Del Sol is in eigen beheer opgenomen in de Schiedamse Dippel Studio. Het album bevat tien aanstekelijke nummers die niet alleen aanzetten tot dansen, maar ook tal van emoties betuigen en vreugde verkondigen te midden van de hedendaagse socio-politieke samenleving. Dit alles is terug te horen in de teksten.

De albumpresentatie is gratis toegankelijk en zal plaatsvinden in de Zwarte Ruiter in thuisstad Den Haag. Inloopmuziek en de afterparty worden verzorgd door dj Tommi a.k.a. Cafe de Calaveras. Tommi draait al jaren overal cumbia, van grote festivals tot gezellige nachtbrakerij in je lokale tequileria. Niet alleen hits uit landen als Colombia en Mexico, maar ook bangers uit de eigen studio zullen iedereen in beweging krijgen.

Meer informatie over de albumpresentatie is te vinden in het evenement op Facebook.

Resumé

MAMIHLAPINATAPAI

‘Camino Del Sol’ albumpresentatie

Zaterdag 25 februari van 21.30 tot 03.00 uur

Zwarte Ruiter, Den Haag

GRATIS ENTREE!

 

 

 

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten