Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

2e maal het HHS CONNECTED Festival

2 min read

Vrijdag 24 februari 2017 van 22:00 tot 05.00 zal voor de 2e maal het HHS CONNECTED Festival georganiseerd worden op de meer dan vette locatie aan het Johanna Westerdijkplein 75 – Den Haag. Dit jaar is het ook nog eens het Johanna Westerdijk jaar. De eerste vrouwelijke hoogleraar met een prachtig levensmotto dat past bij HHS CONNECTED ‘Werken en feesten vormt schoone geesten’

HHS CONNECTED wordt een enorm festival in De Haagse Hogeschool vlak voor de voorjaarsvakantie. Drie area’s met bekende dj’s, artiesten, dansers op plekken in de school waar je normaal hele andere dingen doet. In totaal kunnen er 3.000 bezoekers aanwezig zijn tijdens het festival. Het festival staat in het teken van de verbinding. De grootste school van Den Haag met 26.000 studenten en 2.500 personeelsleden biedt de unieke kans om elkaar te ontmoeten. Net als een machine olie nodig heeft om goed te presteren zo hebben mensen af en toe een feestje nodig om elkaar goed te begrijpen.

Line up:

THE PARTYSQUAD
BILLY THE KIT
ALVARO
JOHNNY 500
ABSTRACT
MAN ZONDER SCHADUW
ZIGGY
BUURMAN & BUURMAN
STEVE VERM
KEVIN ORDUNA
VERSANO LAROZ
DELLAMORE
90_DEGREES
RIVO
MIKAEL
mc ISSY
SHYRANO
FASTA

We adviseren je zo snel mogelijk een ticket te bestellen. Er is veel vraag naar dus wacht niet te lang! Tickets van CONNECTED worden alleen verkocht aan studenten en medewerkers van 16 jaar en ouder met een HHS-account, het is mogelijk voor iedere student of medewerker één introduce kaartje te kopen. Dat betekent dat je je vrienden van buiten de HHS mee kunt nemen naar het festival.
BELANGRIJK: Alleen de eigenaar van een HHS account kan een introduce kaartje kopen en jullie moeten samen naar binnen bij de entree. Je dient een geldig HHS account te hebben, om een kaartje te kopen. Het kaartje is alleen geldig in combinatie met een geldige ID-kaart.

Tickets € 15,- per stuk

TICKETLINK: https://www.chipta.com/nl/ConnectedHaagseHogeschoolFestival/4370/selectticket

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten