THRF – MashUp LipStick Manjefiek

THRF (The Hague Rainbow Festival) zal op 4 februari de Grote Markt in Den Haag weer roze laten kleuren! Wederom met 3 feesten voor de lhbt scene, te weten MASHUP MANJEFIEK en LIPSTICK! Natuurlijk is iedereen welkom, want het gaat er natuurlijk om om er samen weer een groot feest van te maken!

3 feesten op één avond, meer regenboog kunnen we haast niet doen in Den Haag!

MASHUP – Boterwaag (House circuit – progressive) Het progressive house feest met als resident dj Inshane die altijd zorgt voor een daverende afsluiting! De guest-dj maken we snel bekend en uiteraard zijn onze nu al ‘famous’dancers er ook!

LIPSTICK – Hoender en Hop (Girlfriendly) Het vrouwenfeest dat support krijgt van diverse andere female organisaties! Psiertje Boukhit en Auxs zullen de zaal weer laten swingen en Miss T zal back2back gaan met een van haar female sisters! Uiteraard is DARE de supporter van Lipstick en zal dan ook een pre-party houden!

MANJEFIEK – Uno (house – pop – urban)
Last but not least, Manjefiek!
Het meest beroemde, beruchte, spannendste, sensuele en ‘noem maar op feestje’ van Den Haag! Manjefiek is voor iedereen met een open mind! wees jezelf en laat het zien, dat is Manjefiek!

THREE PARTIES – ONE TICKET

LIPSTICK – MASHUP – MANJEFIEK

Earlybird € 5,-

Normal € 7,-

Door €10,-

Ticket link: https://www.chipta.com/THRFMashUpLipStickManjefiek/5777/selectticket

Facebook: https://www.facebook.com/events/1707290029517614/

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag