Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Paard van Troje viert Oud & Nieuw in superheldensfeer

1 min read

Zowel 80’s, 90’s en 00’ als alternatieve muziek in drie zalen van Haags poppodium

Het Haagse poppodium Paard van Troje staat tijdens de jaarwisseling volledig in het teken van superhelden. Bezoekers wordt gevraagd vooral in thema naar het feest te komen, dat al om 22:00 uur begint. In de drie verschillende zalen wordt muziek uit verschillende genres gedraaid.

Vroege feestgangers kunnen dit jaar op 31 december terecht in de grote zaal van Paard van Troje, waar vanaf 22:00 uur hits worden gedraaid uit de 80’s, 90’s en 00’s. Na het gezamenlijk aftellen om middernacht, krijgen alle aanwezigen een gratis glas bubbels om te proosten op het nieuwe jaar. Vanaf dat moment zullen ook de deuren naar de kleine zaal en het café geopend worden. In de kleine zaal, het domein van de alternatieve muziek, draait onder andere DJ de Rooie Jager, bekend van festivals als Lowlands, Paaspop en de Zwarte Cross. In het café zijn het voornamelijk Top 40-hits, dancehall, reggaeton en trap die bezoekers aan het dansen zetten.

Het is niet de eerste keer dat Paard van Troje een themafeest organiseert. Eerdere thema’s waren onder andere Hollywood en de Roaring Twenties. De feesten zijn nagenoeg altijd uitverkocht.

NYE: SUPER HEROES
Zaterdag 31 december 2016
Deur open: 22:00
Entree: VOORVERKOOP €25,- (ex servicekosten) | DEUR: €35,- (ex. servicekosten)
Locatie: Paard van Troje, Prinse gracht 12, Den Haag

Link naar tickets: http://www.paard.nl/event/NYE-SUPER-HEROES
Link naar het Facebookevent: http://www.paard.nl/event/5036/NYE-SUPER-HEROES