SPARK viert Oud & Nieuw met mysterieus Bal Masqué

A spark of mystery: Hilton The Hague organiseert gemaskerd bal

Traditiegetrouw sluit bar SPARK het jaar af met een bruisend feest. Na ‘A spark of Gold’ in 2013, ‘A spark of silver’ in 2014 en de succesvolle editie ‘A spark of diamonds’ afgelopen jaar, brengt 2016 ‘A spark of mystery’. Begeef je in een wonderlijke, mysterieuze wereld, waar glitter, glamour en maskers de zintuigen prikkelen. Drinks and bites zijn tijdens deze fonkelende avond inbegrepen.

Meer info:

Datum: zaterdag 31 december 2016

Tijd: 22:30 – 03:00 uur

Leeftijd: 18+

Entree: €72,50 (inclusief dranken: bier, wijn, spirits & frisdrank)

Dresscode: Extravagant! Vergeet je masker niet.

Tickets: www.tinyurl.com/A-touch-of-mystery-ticket

Als VIP naar 2016

Als VIP het nieuwe jaar in? Ook dat is mogelijk: met de New Year’s Hilton The Hague Package ontvangt de bezoeker een welkomstglas bubbels, een 4-gangen diner in balzaal De Mesdag, een overnight stay in Hilton The Hague met een late check-out (14:00 uur), een uitgebreid ontbijt en uiteraard tickets voor A spark of mystery. Reserveren is mogelijk via reservations.thehague@hilton.com.

Feestelijk dineren rond de kerstdagen bij PEARL en SPARK

Geen zin om tijdens de kerstdagen te koken? Bij restaurant PEARL kun je op deze dagen terecht voor een feestelijk 3- of 5-gangen diner. Ook op oudjaarsavond is het restaurant geopend, met op de kaart vier gangen als perfecte afsluiter van 2016. Voor hen die de kerstavonden van 24, 25 en 26 december met familie doorbrengen, steekt cocktailbar SPARK overdag de BBQ aan. Neem je vrienden mee naar het gezellige buitenterras voor een klassieke Black Angus hamburger, Gillardeau oesters of ‘gewoon’ een pizza met vijgen, geitenkaas en rucola. Cocktailbar SPARK en restaurant PEARL in Hilton The Hague, bevinden zich in het stadscentrum van Den Haag.

Klik hier om de wintermenu’s te bekijken.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag