Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

District25 presents Steffi & Dexter

1 min read

District25 presents Steffi & Dexter: house / techno in Paard van Troje op Tweede Kerstdag

Haagse stappers zouden graag meer dance in de stad zien. Poppodium Paard van Troje en de Haagse dance-organisator District25 slaan daarom de handen ineen. Op Tweede Kerstdag presenteren zij in het Paard van Troje een avond vol muzikale hoogtepunten binnen de elektronische muziek, waaronder Steffi en Dexter uit de Ostgut Ton family.

Als resident van Panaroma Bar en eigenaar van labels als Klakson en Dolly is Steffi een sleutelfiguur binnen de elektronische muziek. Haar nieuwe album Evidence From A Good Source uitgebracht als Doms & Deykers (met Martyn) laat horen hoe de gerespecteerd producer de underground elektronische cultuur omarmt. Sinds 1998 werkt ze samen met Dexter, goede vriend en mede-eigenaar van Klakson, die eerder met zijn cross-over tussen electro, house en techno al in Berghain en De School werd uitgenodigd.

Deze avond wordt ook Den Haag vertegenwoordigd in de line-up. Zo zullen ook Secunda – bestaande uit de gezichten achter The Crave Festival -, JEANS, en twice upon a time hun kunsten achter de tafels vertonen.

De kaartverkoop voor District25 presents Steffi en Dexter op 26 december, 2e kerstdag, start op woensdag 9 november, 17:00 via: www.paard.nl/event/DISTRICT25-CHRISTMAS-SPECIAL-W-STEFFI-DEXTER-OSTGUT-TON