Gideon Rozendaal brengt een Wijsje naar Loosduinen

Een muzikale en culturele ontdekkingstocht door het oude Haagse tuindersdorp

Iedere wijk kent interessante en onontdekte plekken. Tijdens een Wijsje nemen gidsen bezoekers mee langs deze bijzondere plekken en op elke locatie wordt het publiek verrast met een nieuw muzikaal of cultureel optreden. Hoogste tijd voor een Wijsje in Loosduinen vindt Gideon Rozendaal, die als projectcoördinator bij het Haags Pop Centrum onder andere festivals als Het Geluid van Loosduinen en de Haagse Pop Week organiseert. Op zondagmiddag 13 november organiseert hij voor het eerst een Wijsje in Loosduinen.

“Er zijn al verschillende wijsjes geweest in Den Haag, maar nog niet in Loosduinen. Ik heb al een paar keer anderen proberen te verleiden om een Wijsje in Loosduinen te organiseren, maar de keuze viel steeds op een andere wijk. Prima, maar dan moet ik het heft in eigen handen nemen en zelf een wijsje organiseren”, zegt Gideon met een grote glimlach. “Te weinig mensen weten dat Loosduinen veel mooie plekjes herbergt. Hoogste tijd dus om dit te laten ontdekken en dat in combinatie met muziek en cultuur.”

Tijdens het Wijsje zetten bewoners en ondernemers uit Loosduinen hun deuren open voor het publiek en geven daarmee een kijkje in hun bestaan. Alleen de deelnemende locaties en optredende artiesten worden niet van tevoren bekendgemaakt. “Klopt, de locaties en artiesten houden we geheim maar zijn meer dan de moeite waard kan ik vertellen. Ook kan ik verklappen dat we vanaf 13.00 uur verzamelen bij Kasserie OCK. De rest is een verrassing en een groot avontuur!”.

Gideon’s Wijsje is onderdeel van de culturele week ‘Loosduinen gaat los’ en wordt mede mogelijk gemaakt door Haags Pop Centrum en Cultuuranker Loosduinen | Nieuw Waldeck.

Kaarten voor Gideon’s Wijsje kosten € 15,- in de voorverkoop en kunnen besteld worden op www.wijsje.com

Meer info:

Datum: Zondag 13 november
Verzamellocatie: Kasserie OCK
Adres: Monsterseweg 4, Den Haag.
Verzamelen: 13.00 uur

www.wijsje.com

Meer weten over Loosduinen gaat los? Ga naar loosduinengaatlos.wordpress.com

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag