Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Haagse pop prijzen uitgereikt

1 min read

SFB, AAPNOOTMIES en PIP Den Haag zijn de gelukkige winnaars

Op zaterdag 22 oktober werden tijdens de Haagse Pop Nach de Haagse Pop Prijzen uitgereikt. In een bomvol Paard van Troje ging PIP Den Haag ervandoor met de prijs voor het beste initiatief, AAPNOOTMIES pakte de prijs voor aanstormend talent en SFB ontving dé Haagse Pop Prijs 2016.

De winnaars zijn verkozen tijdens het Haags Overleg Popmuziek, het overleg waar alle Haagse popmuziek organisaties aanwezig zijn.

In de categorie beste initiatief won PIP Den Haag van The Crave (District25), Schollenpop, Sniester, SuBmarine Festival en De Vinger. AAPNOOTMIES bleef de talenten Belle Of Louisville, Cockney’s World of Elastic Snakes, Dr. Meraki, The Hazzah en Icarius voor. Grote verrassing was hiphop/rapformatie SFB, die voor dé Haagse Pop Prijs grote namen als The Deaf, DI-RECT, Pat Smith, San Holo en Son Mieux achter zich lieten.

Haagse Pop Nach wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum in samenwerking met F.A.S.T. Surfdorp, Paard van Troje en Ready to Play.

De Haagse Pop Week wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, Fonds 1818, Stichting Boschuysen, Fonds Podiumkunsten, Project Regeling Popmuziek Den Haag en Bazart Presents.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten