Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Genomineerden Haagse pop prijzen bekend

1 min read

Zoals ieder jaar worden tijdens de Haagse Pop Nach de Haagse Pop Prijzen uitgereikt in het Paard van Troje. Tussen de optredens van o.a. Son Mieux, Radio Noet-Noet en Playground Zero worden uit de nominaties de winnaars bekend gemaakt. Ook dit jaar weer in 3 categorieën: beste Initiatief, aanstormend talent & Dé Haagse Pop Prijs

Vandaag worden de nominaties bekend gemaakt. Deze zijn voortgekomen uit inzendingen van leden van het Haags Overleg Popmuziek(HOP). Vandaag wordt er tijdens het HOP gestemd en worden de winnaars gekozen.

Beste Initiatief
The Crave (District25)
PIP Den Haag
Schollenpop
Sniester
SuBmarine Festival
De Vinger

Aanstormend talent
AAPNOOTMIES
Belle Of Louisville
Cockney’s World of Elastic Snakes
Dr. Meraki
The Hazzah
Icarius

Dé Haagse Pop Prijs
The Deaf
DI-RECT
Pat Smith
San Holo
SFB
Son Mieux

Volledig programma Haagse Pop Nach:
Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0, Woody, Porto Verde, Sunny Sjoerd, Cockney’s World Of Elastic Snakes, Dr. Meraki, Koen Herfst, Ultimate Break Battle, Klooiklup en Ready To Play special. De presentatie is handen van Justin Verkijk.

Haagse Pop Nach wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum in samenwerking met F.A.S.T. Surfdorp, Paard van Troje en Ready to Play.

De Haagse Pop Week wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, Fonds 1818, Stichting Boschuysen, Fonds Podiumkunsten, Project Regeling Popmuziek Den Haag en Bazart Presents.