Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Paard van Troje wordt F.A.S.T. tijdens de Haagse Popnach

2 min read

Een reünie met o.a. Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0 en de Haagse Pop Prijzen

De Haagse Pop Nach is jaarlijks de grote ‘finale’ van de Haagse Pop Week. Voor deze editie zijn de handen ineen geslagen met F.A.S.T. Surfdorp. Vorig jaar won het evenemententerrein de Haagse Pop Prijs voor het beste initiatief, maar moest eind oktober wegens herontwikkelingsplannen de deuren sluiten. Een groot gemis voor de stad en dus alle reden voor een reünie.

Daarom zal op zaterdag 22 oktober het gedachtengoed van F.A.S.T. centraal staan in het Paard van Troje. Voormalig burgemeester Geert Verhoeff is gevraagd als curator, wat heeft geleid tot een programma met bekende vrienden van F.A.S.T. Surfdorp, zoals Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0 en Woody. Daarnaast kan de bezoeker vertrouwde gekkigheid verwachten en worden de Haagse Pop Prijzen uitgereikt in de categorieën Beste Initiatief, Aanstormend talent en Dé Haagse Pop Prijs. In Paardcafé presenteert Ready To Play een nieuwe lichting Haagse talenten.

Volledig programma Haagse Pop Nach:
Son Mieux, Piñata, Radio Noet-Noet, Playground Zer0, Woody, Porto Verde, Sunny Sjoerd, Cockney’s World Of Elastic Snakes, Dr. Meraki, Koen Herfst, Ultimate Break Battle, Klooiklup en Ready To Play special. De presentatie is handen van Justin Verkijk.

De reünie start om 21.00 uur en zal doorgaan tot 04.30 uur. Entree is gratis.
Meer informatie is te vinden op www.haagsepopweek.nl

Haagse Pop Nach wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum in samenwerking met F.A.S.T. Surfdorp, Paard van Troje en Ready to Play.

De Haagse Pop Week wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, Fonds 1818, Stichting Boschuysen, Fonds Podiumkunsten, Project Regeling Popmuziek Den Haag en Bazart Presents.