Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Den Haag studentenstad achter de duinen

3 min read

Studeren in Den Haag was nog nooit zo leuk. De studentenwerkgroep achter de Oh Oh INTRO heeft samen met ACKU weer keihard gewerkt aan de Oh Oh INTRO 2016.
De zesde editie van dit stedelijke studenten introductiefestival wordt nog grootser dan in de afgelopen jaren met drie podia en een uitgebreid activiteitenprogramma waar leuke prijzen te winnen vallen. Oh Oh INTRO 2016 gaat op donderdag 1 september van start op het Lange Voorhout.

Alle nieuwe studenten zijn van harte welkom vanaf 15:00 tot 23:00 op de mooiste plek van de stad, het Lange Voorhout. Vanaf 15:00 uur starten leuke activiteiten zoals de stormbaan, apenkooi parcours, lacrosse demo, diverse chill-zones, estafette, driewielerrace,  hockey clinic, windtunnel waar je naar cash kunt springen, photo-booths en kroegentochten. Meer dan veertig organisaties presenteren zich actief aan de nieuwe studenten. Er vallen dan ook veel leuke voordeeltjes te scoren voor de studenten. Van 15:00 tot 18:00 uur vindt de loterij plaats met allemaal Haagse prijzen van hotelovernachtingen tot mountainbikes. Het festival is gratis toegankelijk voor studenten.

Naast alle mogelijkheden om Den Haag beter te leren kennen is er ook een uitgebreid muziekprogramma op de verschillende podia. Oh Oh INTRO biedt PIP (gevestigd op Binck36) een eigen podium waarop art shows, electronische muziek, rock, theater, presentaties en dance gebracht zullen gaan worden. Hier vindt ook de breakdance battle plaats tussen 20:00 en 21:00 uur. Van 21:00 tot 23:00 uur neemt Daghap het podium over met de beste artiesten uit Club Seven.

Nieuw dit jaar is de Techno container waar Pump up the Bass verschillende Deep House en Tech House acts zal laten zien en horen. The Tailors met funky tech-house, MIKAEL mixt alle stijlen aan elkaar van electro tot disco, REJ resident of Toffler in Rotterdam, LUUK van DIJK staat op bijna ieder festival in NL, Mantas en Dawn’s Sun residents of Red Room events.
Op de mainstage staat Versano Laroz, met zijn vrolijke muziek gaat het terrein helemaal los, ROSH was al een groot succes tijdens het Haagse Hogeschoolfestival CONNECTED,  tijdens Oh Oh INTRO doet hij het nog eens dunnetjes over. Lady Bee bestormt de hele wereld met haar muziek en wij zijn blij dat we haar mogen verwelkomen op de Oh Oh INTRO. Ziggy is één en al energie hij gaat iedereen aan het dansen krijgen. Billy the Kit en Kris Kross Amsterdam staan ook op de mainstage met een programma om je vingers bij af te likken.
De master of ceremony is MC ISSY die er voor zorgt dat alles in elkaar overloopt.

Tijdens de Oh Oh INTRO zijn er diverse foodtrucks waaronder de winnaar van de beste foodtruck van Nederland. Nieuw dit jaar zijn de speciale bieren- en wijnbar. Alles tegen studentikoze prijzen natuurlijk.

Vooraf aan het festival wordt het studiejaar geopend door wethouder Ingrid van Engelshoven in Pulchri Studio waarna zij met de gasten van de officiële opening het terrein van de Oh Oh INTRO zal betreden om alle activiteiten te bekijken.

Alle informatie over de Oh Oh INTRO is te vinden op www.ohohintro.nl like oh oh intro op Facebook voor de laatste nieuwtjes over het festival.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten