King’s Forest Festival

KING’S FOREST FESTIVAL dat op 9, 10 en 11 september 2016 in de Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL te Den Haag wordt gehouden is een nieuw concept voor een evenement waar bezoekers geïntroduceerd worden aan een fantasiewereld. Het doel van het festival is het organiseren van een muziek/dance evenement in de muziekgenres Techno, Hardcore House, Urban, R&B en EDM. Daarnaast wil de organisatie Den Haag positief op de kaart zetten.

ORGANISATIE

Mystical Events is de organisator van het evenement. Mystical Events is opgericht door een groep personen die voor meerdere evenementenorganisaties hebben gewerkt. De combinatie van de kwaliteiten en knowhow van het team dat gebundeld is binnen Mystical Events maakt het mogelijk om een vernieuwend en integrerend evenement neer te zetten. Dit evenement is genaamd King’s Forest Festival en wordt samen met Heineken geïntroduceerd aan de bezoekers.

Om het evenement tot een succes te maken zijn samenwerkingspartners belangrijk. Mystical Events ziet een toegevoegde waarde in een samenwerking met Motorhuis voor de promotionele activiteiten voor en tijdens het festival.

THEMA

Het evenementterrein wordt omgetoverd tot een sprookjeswereld waar de bezoekers een fantasievol avontuur beleven. Een avontuur waarbij de bezoeker zich waant in een sprookjeswereld, met Elven, Orcs, Dwergen en Piraten. Een omgeving waarbij mysterie, verbijstering, pakkende muziek en plezier de overhand neemt en geen ruimte is voor verveling en de aandrang tot misdragingen.

KING’S FOREST FESTIVAL DOELGROEP

King’s Forest Festival is voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Het beoogd doel is bezoekers uit Den Haag en omstreken samen te brengen op een dynamisch evenement, waarbij plezier en fantasie voor een ultieme beleving zorgt tijdens het evenement.

FOODTRUCK AREA

Natuurlijk zal de innerlijke mens ook een beleving moeten krijgen, daarom wordt er een foodtruck festival geïntegreerd in het King’s Forest Festival. Deze foodtrucks tovert het ‘’food gedeelte’’ om in een gezellig restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten en drinken worden gecombineerd met muziek. Het evenement heeft mysterie en fantasie als uitgangspunt, daarom is belsloten om de bezoeker ook met het eten te laten verbazen. De foodtruckfestival met een wereldkeuken maakt het King’s Forest Festival compleet.

Stages/area’s
The Pirate Bay Tortuga (mainstage)
Genre: EDM/house
Indoor, gehele Area ingericht als Piraten Dorp. Piratenschip als podium.

Orc Village (Vrijdag en Zondag)
Genre: Hardstyle
Indoor, gehele Area ingericht als Orc dorp. Orc hoofd als podium.

Orc Village (Zaterdag)
Genre: Urban, R&B, Eclectic, HipHop en Latin House
Indoor gehele Area ingericht als Orc dorp Orc. Orc hoofd als podium.

Elf Forest VIP Lounge
Genre: Eclectic, Lounge
Area omgetoverd in een Elven Bos

Openingstijden

Vrijdag, 9 september 2016
van 14:00 tot 23:00 The Pirate Bay Tortuga
van 14:00 tot 01:00 Orc Village
van 14:00 tot 01:00 Elf Forest VIP Lounge

Zaterdag, 10 september 2016
van 14:00 tot 23:00 The Pirate Bay Tortuga
van 14:00 tot 01:00 Orc Village
van 14:00 tot 01:00 Elf Forest VIP Lounge

Zondag, 11 september 2016
van 14:00 tot 23:00 The Pirate Bay Tortuga
van 14:00 tot 23:00 Orc Village
van 14:00 tot 23:00 Elf Forest VIP Lounge

Meer informatie www.mysticalevents.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag