wo. jan 29th, 2020

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Gezellig druk Submarine Festival

1 min read

In een zonovergoten Binckhorsthaven op en rond de kade van De Besturing en Bierbrouwerij Kompaan vond zaterdag de eerste editie van het SuBmarine Festival plaat. Het festival is ontstaan uit de as van Plein open en Besturingfest en hiermee sloegen het Haags Pop Centrum, De Besturing en Kompaan de handen ineen voor een nieuw en vernieuwend Haags festival, volledig gericht op de alternative muziekstromen.

Alle muziekstromingen waren te vinden op het festival, zolang het maar vreemd was voor de normale festivalbezoeker. Van psychedelische exotica tot obscure acidpunk, ondergedompeld in noise-drones en ambient soundscapes, maar ook elektronische golven langs electro, techno, footwork, grime en zelfs hardcore.

Met een bezoekersaantal van rond de 2000 bezoekers zijn de verwachtingen meer dan gehaald en spreekt de organisatie van een buitengewoon geslaagde eerste editie.

Submarine Festival wordt georganiseerd door het HPC in samenwerking met De Besturing en Kompaan. Het programma is samengesteld door HPC, Bazart Presents, Antilounge en Fluister. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, Bazart Presents, Fonds 1818, Fonds Podiumkunsten, POP (Project Regeling Popmuziek Den Haag), Particuliere Initiatieven Binckhorst en The Hague Teleport Hotel.

Meer Nieuws