Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Vierde editie van Het Geluid van Loosduinen op zaterdag 10 september

1 min read

Met o.a. Emmaly Brown, Mushroom Mosis en The Clarks

Den Haag, 30 juni 2016 | Op zaterdag 10 september vindt alweer de vierde editie plaats van het gratis festival Het Geluid van Loosduinen. Overdag zullen verschillende artiesten optreden op het Loosduinse Hoofdplein en verzorgt Bibliotheek Loosduinen verteltheater voor kinderen. ’s avonds gaat het programma verder op het podium in het HPC Café.

In de middag zullen o.a. Emmaly Brown, Mushroom Mosis en The Clarks optreden op het hoofdpodium. Tijdens de laatste editie van Parkpop bewees rockchick Emmaly Brown al dat ze een garde goede muzikanten om zich heen heeft weten te verzamelen. Mushroom Mosis presenteerde 15 juni j.l. hun nieuwe EP in de Amsterdamse poptempel Paradiso en The Clarks staat elk jaar garant voor een vol Loosduins Hoofdplein. Voor de kleintjes onder ons verzorgt Joes Boonen, bekend van verschillende tv-series op Nickelodeon, twee verschillende theatervoorstellingen.

Tijdens Het Geluid van Loosduinen is er ook aandacht voor het talent van Loosduinen. Onder leiding van rapper Umit-C is een nieuw officieus volkslied voor Loosduinen tot stand gekomen in samenwerking met Richal Roman (Roman Music), Frank van der Steen (Kern Koppen) en Tom Giles (The Machete Nightclub). Rapcrew Justin, Quincy, Fatima, Soufiane en Yassine ft Youstoub zullen dit volkslied live ten gehore brengen.

Het Geluid van Loosduinen is een samenwerking tussen het HPC, Stadsdeel Loosduinen en cultuuranker Bibliotheek Loosduinen. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag en tevens cultuuranker Bibliotheek Loosduinen. Binnenkort wordt het volledige programma bekend gemaakt.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten