Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Het grootste cultuureducatiefestival van NL is 3 juni in Den Haag

1 min read

Your Stage Festival

Honderden jongeren van tientallen scholen uit Den Haag en omgeving staan op 3 juni op de bühne bij het Your Stage Festival, in en rond Muziekcentrum Musicon. Het grootste en meest uitgebreide cultuurfestival voor scholieren van Nederland bestaat alweer acht jaar. Jongeren werken samen op en rond het podium om deze megaproductie van de grond te krijgen. Er is zelfs een gezamenlijke muziek- en danstheatervoorstelling van ruim een uur speciaal voor het festival gemaakt door leerlingen van bijna alle Haagse middelbare scholen.

Het YOUR STAGE FESTIVAL is het grootste cultuureducatiefestival van de regio Den Haag. Ongeveer 3000 bezoekende scholieren komen zich oriënteren op een toekomst in de cultuur bij meer dan 30 Haagse vrijetijdsaanbieders en landelijke opleidingen. Naast deze informatiemarkt en voorstelling is dit festival één grote culturele competitie voor schoolbands, -dansgroepen, -theatermakers, -singer/songwriters, -hiphoppers en -musicalzanger(es)s(en) van meer dan 20 middelbare scholen in Den Haag en omstreken. Winnaars van de competities zullen optreden op Parkpop op 26 juni en in de Koninklijke Schouwburg op 27 juni. Meer dan de moeite waard om te bezoeken voor iedereen die wil weten of een toekomst op of om het podium voor hem of haar is weggelegd.

Your Stage 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Boschuysen, CultuurSchakel, Fonds 1818, Gemeente Den Haag, Madurodam, Prins Bernhard Cultuur Fonds, VSBfonds, Janivo Stichting, de M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting en Musicon.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten