Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Verkoop backstage-tickets Haags podium Parkpop van start

1 min read

Alweer voor het vierde jaar op rij zal het Haags Podium op Parkpop staan met uitsluitend de beste Haagse artiesten. De afgelopen jaren was het podium van HPC en Musicon te vinden aan de overzijde van het reguliere terrein, maar dit jaar is het Haagse Podium te vinden in één lijn met de andere podia.

Op het Haags Podium spelen dit jaar niemand minder dan SFB, AAPNOOTMIES, Emmaly Brown, Rosie, Dr. Meraki, Mojo Man, The Magic Mumble Jumble, FilosofischeStilte en de winnaar van de Yourstage-competitie.

Net als voorgaande jaren kunnen Parkpopbezoekers weer backstage-tickets kopen die toegang geven tot het gebied achter het Haags Podium. De bezitter van een backstage-pas krijgt  hierdoor een uniek kijkje achter de schermen en een luxe festivalbeleving tussen de artiesten. Met de opbrengst van de passen wordt het Haags Podium mede mogelijk gemaakt.

Tickets kosten 5 euro per stuk en kunnen via www.haagspopcentrum.nl en www.musicon.nl worden besteld.