Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

EP Release Black Civic (Antilounge 16)

1 min read

Voor Antilounge staan er dit jaar twee releases in de planning. Het platenlabel presenteert op vrijdag 3 juni 2016 de eerste release: een verse EP van de Haagse producer Black Civic. Zijn project is ontstaan uit een voorliefde voor Japanse auto-tuning en lo-fi trap beats. Deze EP bedraagt 5 tracks, gemaakt om op hard volume in je zwarte Honda Civic te luisteren terwijl je over de snelweg raast.

Black Civic a.k.a Deadcrow a.k.a Felix Ruocco stond al eerder met een track op één van de antilounge compilaties en released nu voor het eerst een hele EP op het Haagse platenlabel. Felix gaat hard, twee weken geleden was er nog een EP release van hem op het Londense label Terrorrhythm van Plastician en nu dus op Antilounge. De Black Civic release vindt plaats in de HOOP met support acts van onder andere FilosofischeStilte, BVEG, Python en Gallus.

Line up:

Black Civic

FilosofischeStilte

Gallus

Python

BENDEVANELLENDEGANG

Wanneer:        Vrijdag 3 juni 2016

Waar:               HOOP, Grote Halstraat 3, Den Haag

Tijd:                 21.30 uur

Entree:           gratis

Voor meer info:

www.antilounge.bandcamp.com

www.antilounge.com