Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Live on the Beach met Marco Borsato is uitverkocht!

2 min read

Het LIVE on the BEACH strandconcert van Marco Borsato wat op zaterdag 10 september in Scheveningen zal plaatsvinden is in slechts 6 uur uitverkocht! De verkoop is vanmorgen om 10:00 van start gegaan en rond 16:00 waren alle beschikbare tickets verkocht.

Het strandconcert zal deze zomer op 10 september plaatsvinden ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd op het strand van Scheveningen.

Marco Borsato: “Ik ken menig theater, concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar deze zomer gaan we onder de blote sterrenhemel en bij de branding spelen! Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.”

Niet alleen Marco Borsato zal deze avond op het podium staan. Voorafgaande aan het strandconcert zullen ook de populaire artiesten Kenny B en Diggy Dex optreden.

Al eerder is bekend gemaakt dat ook Golden Earring deze zomer tijdens LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen zal optreden. Het concert van Golden Earring  zal daags voor het concert van Marco Borsato plaatsvinden. De organisatie geeft aan dat de kaartverkoop voor dit concert ook hard gaat en verwacht dat ook de tickets voor Golden Earring binnenkort uitverkocht zijn.

LIVE on the BEACH: 9 september – Golden Earring, Pat Smith, Pinãta
LIVE on the BEACH: 10 september – Marco Borsato, Diggy Dex en Kenny B

Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag

Info: www.liveonthebeach.nl

___________________________________________________________________________________________________________________________________

De meest succesvolle artiest van Nederland zal deze zomer een groots concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert zal op zaterdag 10 september plaatsvinden ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd.

Het jubileumjaar 2015 waarin Marco Borsato 25 jaar in het vak zat, heeft hij gevierd met het nieuwe album Evenwicht, maar liefst twaalf concerten in de Symphonica in Rosso serie, de musical SKY en een uitgebreide documentaire die een goed beeld gaf van de afgelopen 25 jaar.

Marco Borsato: “Ik ken menig theater, concertzaal en stadion van binnen en buiten, maar deze zomer gaan we onder de blote sterrenhemel en bij de branding spelen! Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.” 

Niet alleen Marco Borsato zal deze avond op het podium staan. Voorafgaande aan het strandconcert zullen ook de populaire artiesten Kenny B en Diggy Dex optreden.

De voorverkoop voor het concert van Marco Borsato start op donderdag 7 april om 10:00 uur.

Al eerder is bekend gemaakt dat ook Golden Earring deze zomer tijdens LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen zal optreden. Het concert van Golden Earring  zal daags voor het concert van Marco Borsato plaatsvinden.

Datum:

Zaterdag 10 september 2016

LIVE on the BEACH:

Marco Borsato, Diggy Dex en Kenny B

Locatie:  

Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag

Tickets & informatie

www.liveonthebeach.nl
€ 35,00 ( excl. servicekosten)