Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Party Mania STOPT

2 min read

Sinds 2003 is voor vele Hagenaars de website Party Mania.nl een vertrouwd adres voor nieuws over uitgaan, de leukste feestjes en foto’s van al die leuke feestjes.
Gestart als succesvol burgerinitiatief om het uitgaan in Den Haag te promoten. Dat is goed gelukt, met meer dan 10.000 bezoekers per week, een belangrijke informatiebron.

De crew achter de website zorgt ervoor dat het laatste nieuws als eerste voor haar lezers beschikbaar komt. Geheime feestlocaties, annuleringen van feesten, speciale dresscodes, Party Mania zit er boven op en vertelt het je als eerste.
Sinds drie jaar onderhoud de Party Mania crew ook de Ios en Android app “Gone-Out”. Hiermee is de hele party-agenda van Den Haag overzichtelijk per locatie / genre te vinden en krijg je op de kaart te zien waar je naartoe kan. Uitgaan in Den Haag was nog nooit zo overzichtelijk.

Om bezoekers van buitenaf nog beter te bedienen gaat de naam Party Mania op 1-1-2016 gewijzigd worden in “stappenindenhaag.nl”.
Voor Richard Kanters, oprichter van de website, is het wel even slikken om van de vertrouwde naam afscheid te nemen, maar “de vindbaarheid voor bezoekers van buiten onze stad wordt er veel groter door”.
Stappenindenhaag.nl richt zich op het uitgaanspubliek in brede zin. Op de 35.000 studenten die in Den Haag studeren, maar ook op young urban professionals en creatievelingen van Den Haag.
De agenda zal worden getoond in dezelfde lay-out als de app van Gone-Out, deze agenda is ook te vinden op de website van ACKU.nl

De Facebook fan pagina (https://www.facebook.com/PartyManiaFans/ ) zal ongewijzigd blijven, de naam wordt in de toekomst omgezet naar Stappen in Den Haag.
Voor Twitter geldt hetzelfde via de link https://twitter.com/PartyMania_DH.

De crew van Stappenindenhaag.nl wenst al onze bezoekers een prachtig 2016 toe.