Eerste namen voor Night at the Park 2016

Rotterdam, 8 december – Holly Johnson, voormalig frontman van de Britse popband Frankie Goes to Hollywood, is één van de headliners tijdens de derde editie van Night at the Park op 25 juni 2016. Naast Holly Johnson zal ook de Zeeuwse band Racoon hun opwachting maken in het Haagse Zuiderpark. Momenteel is er nog een beperkt aantal Super Early Bird tickets beschikbaar via www.nightatthepark.nl.

Holly Johnson
Holly Johnson is een échte popster die wereldberoemd werd als zanger van de band Frankie Goes to Hollywood die in de jaren ’80 de hitlijsten domineerde met hits zoals Relax, The Power of Love en Two Tribes. Nadat Frankie Goes to Hollywood eind jaren ’80 stopt gaat Holly Johnson solo verder. En niet geheel zonder succes! Love Train en Americanos scoorden beiden hoog in de Nederlandse Top 10.

In 2014 lanceerde de popster zijn vijfde solo-album Europa dat met veel lof is ontvangen. Ruim 30 jaar na de hoogtijdagen van Frankie Goes to Hollywood staat Holly Johnson nog steeds on stage en laat de grote pophits uit zijn carrière voorbij komen. De sound van Holly Johnson klinkt comfortabel en vertrouwd voor de bezoekers die zijn opgegroeid in de tijd van de synthpop en electropop. “Vooral Two Tribes wordt met wild enthousiasme ontvangen door het publiek”, zo zegt Johnson zelf.

Het Haagse Zuiderpark kan zich gereed maken voor een golf van energie dat Holly Johnson zal loslaten tijdens Night at the Park. Holly Johnson goes to The Hague!

Racoon
Racoon heeft, sinds het ontstaan in 1997, op vrijwel alle grote festivals in Nederland gespeeld en de band heeft een enorme reeks aan hits op haar naam staan. Nummers zoals Love You More, No Mercy en de Nederlandstalige single Oceaan zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek.

Racoon staat bekend om haar swingende sound met een scherp randje en melancholische rake teksten. Hiermee heeft de band o.a een Edison, acht 3FM Awards en de prestigieuze Popprijs in de wacht gesleept.

Racoon live op het podium is te vergelijken met een concert in intieme sfeer, maar dat wil niet zeggen dat het te vergelijken is met een ‘huiskamerconcert’. De band bewijst namelijk keer op keer dat het een ware ‘hitmachine’ is die op geheel ontspannen manier de hits in hoog tempo de revue laten passeren en het publiek volledig in extase brengt.

Super Early Bird tickets & Complete line-up
Momenteel is er nog een beperkt aantal Super Early Bird tickets beschikbaar via www.nightatthepark.nl voor slechts €21,50. Naast Holly Johnson en Racoon zal Night at the Park de line-up in februari verder uitbreiden met meer artiesten van nationale – maar absoluut ook van internationale naam en faam.

Night at the Park
Night at the Park werd in 2014 geintroduceerd met artiesten zoals Golden Earring, Madness en Van Dik Hout. De tweede editie in 2015 met o.a. Duran Duran, UB40, K’s Choice en De Dijk was volledig uitverkocht. Night at the Park vindt plaats op de zaterdag voorafgaand aan de Haagse festivaltraditie Parkpop.

Voor meer info over Night at the Park:
www.nightatthepark.nl
www.facebook.com/nightatthepark

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag