Indeling voorrondes TALENT EVENT bekend

TALENT EVENT, het Haagse coachingtraject voor muzikanten onder de negentien jaar, gaat de volgende fase in: de voorrondes. Uit de bijna 150 aanmeldingen voor TALENT EVENT zijn veertien acts geselecteerd voor de voorrondes. De muzikanten zijn daarbij beoordeeld op hun prestaties tijdens de showcases in Musicon, Haags Pop Centrum en in het radioprogramma Young Agga op Den Haag FM, alsmede op hun inzet, motivatie en talent tijdens het uitgebreide workshopprogramma de afgelopen maand.

Na de showcases kregen de jonge talenten een op maat gesneden traject aangeboden bij muziekinstellingen als het Haags Pop Centrum, Ready To Play, Muziekacademie Den Haag en het Haags Hiphop Centrum. De workshops, clinics, masterclasses, paneldiscussies en rondleidingen waren bedoeld om hen de fijne kneepjes van het vak van muzikant bij te brengen. Vervolgens werd de selectie gemaakt voor de voorrondes in december. De winnaars daarvan staan vrijdag 29 januari in de finale van TALENT EVENT in de grote zaal van het Paard van Troje en maken dan kans op een geldbedrag van duizend euro, opnamen in de Basementstudio in Den Haag, ruime media-aandacht, een fotoshoot en verschillende festivaloptredens in 2016, (waaronder in ieder geval Bevrijdingsfestival Den Haag, Haagse Pop Week, Schollenpop, Zeeheldenfestival, Kaderock en I Love Hiphop). De website 3VOOR12/Den Haag beloont de winnaar in ieder geval met een optreden in het radioprogramma Stork On Air en een fotoshoot.

De indeling van de voorrondes is als volgt:

· Vrijdag 11 december (pop/rock in Musicon): Blue J, Seed of Ayawaska en Tape
· Zaterdag 12 december (singer/songwriters in Haags Pop Centrum): Orlando van Diepen, Shariffa Indiana, Something Like Sunshine en Tara
· Donderdag 17 december (hiphop in Haags Pop Centrum): Zwieber en Juulz, Respectlooz en J. Bugatti, Djani, Lassif en Yaëll Campbell.
· Zaterdag 19 december (pop/rock in Musicon): La Roque, Made In Stock en New Dosis Audio.

AANVANG OP ALLE AVONDEN: 19.30 UUR

Meer informatie staat op:
www.talentevent.nl, www.facebook.com/talentevent en op www.twitter.com/talenteventdh

TALENT EVENT wordt voor de R.G. Ruijs Stichting georganiseerd door Gerard van den IJssel en Robert-Jan Rueb. Met dank aan de Gemeente Den Haag, Fonds 1818, CultuurSchakel, Popunie, Stichting Madurodam Steunfonds, Programmeurs Overleg Popmuziek en de Stichting Boschuysen.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag