Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

30 Jaar HPC gevierd met presentatie OFF Den Haag

1 min read

Fotoboek OFF Den Haag afgelopen vrijdag officieel uitgebracht in het Haags Pop Centrum

In een afgeladen HPC Café werd afgelopen vrijdag het fotoboek OFF Den Haag gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd door wethouder Joris Wijsmuller overhandigd aan Joop Roelofs van de legendarische Haagse Beatformatie Q65. Ook waren er voordrachten van onder andere Boozy, Sjaak Bral, Guus van der Steen en Swie Tio en waren er interviews met HPC-directeur Rob Vondracek en met de band Rosie.

8 Haagse artiesten werden de afgelopen maanden gevolgd door fotograaf Marcel Kollen en hij legde in documentaire zwart-wit- en kleurbeelden het dagelijks bestaan, de optredens, het reizen en de organisatie achter de bands vast. Het boek bevat foto’s van The Deaf, Kern Koppen, Trio Escobar, Tears & Marble, Monomyth, Pat Smith (Splendid), Rosie en Bas van Wageningen (DI-RECT). Naast foto’s van en interviews met deze bands wordt ook de geschiedenis van het Haags Pop Centrum beschreven in het boek.

Naast de boekpresentatie komt er nog een foto-expositie in het Nutshuis met de meest iconische foto’s van het project en op 24 oktober zullen een aantal van de gevolgde artiesten optreden tijdens de Haagse Pop Nach in Paard van Troje.

21 oktober, 17.00: Opening foto-expositie in het Nutshuis
24 oktober, 19.00: Haagse Pop Nach met showcase bands uit OFF Den Haag in Paard van Troje
Bezoek voor meer informatie over OFF Den Haag of voor het bestellen van het boek http://offdenhaag.nl/offdenhaag/

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten