Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Splendid en Monomyth tijdens Haagse Pop Nach op 24 oktober

2 min read

Gratis toegang tijdens avond met veel Haagse popmuziek

De Haagse Pop Week sloot volgens vaste traditie af met de Finale in het Paard van Troje. Dit jaar is, door het 30-jarig jubileum van organisator HPC, de Haagse Pop Week een Haagse Pop Maand geworden en is de finale eenmalig omgedoopt tot de Haagse Pop Nach.

Tijdens deze avond zullen er veel liveshows zijn van Haagse bands en acts, zoals Splendid, Kern Koppen, Rosie en Monomyth. Maar ook zullen veel opkomende bands een optreden verzorgen tijdens de Haagse Pop Nach. Ook zal het vaste onderdeel van de avond, het uitreiken van de Haagse Pop Prijzen voor beste initiatief, aanstormend talent en dé Haagse Popprijs, zeker niet ontbreken.

De Haagse Pop Nach vindt plaats in de grote zaal, kleine zaal, foyer en het café van het Paard van Troje. De avond zal starten om 19:00 met de eerste act in het Paardcafé en zal doorgaan tot diep in de nacht tijdens de afterparty’s in het café en in de kleine zaal van het Paard van Troje.

Volledige programma:
Splendid, Monomyth, Rosie, Kern Koppen, Tears & Marble, Trio Escobar, DJ Friss, DJ Irie, DJ Dirty Priest, AAPNOOTMIES, Out Of The Blue, Sára Hélène, DJ Bella Hay, Blue J, Replayced, Junkie and the Halo, TAPE, Made in Stock, Jessica Perotti, Merel van der Kruk en Dream Up.

Meer informatie is te vinden op de website www.haagsepopmaand.nl

De Haagse Pop Maand wordt georganiseerd door het HPC i.s.m. met vele partners uit Den Haag. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Den Haag, Fonds 1818, Fonds Podiumkunsten, Popunie, Bazart Presents en mediapartners Den Haag FM en 3voor12 Den Haag.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten