Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

3 evenementen in oktober rondom Boek OFF Den Haag

2 min read

Oktober is dit jaar de Haagse Pop Maand en tijdens deze maand zijn er maar liefst 3 evenementen die rondom het fotoboek OFF Den Haag worden gehouden. OFF Den Haag geeft een beeld over de huidige generatie Haagse popmuziek en 30 jaar Haags Pop Centrum.

8 Haagse artiesten werden de afgelopen maanden gevolgd door fotograaf Marcel Kollen en hij legde in documentaire zwart-wit- en kleurbeelden het dagelijks bestaan, de optredens, het reizen en de organisatie achter de bands vast. Het boek bevat foto’s van The Deaf, Kern Koppen, Trio Escobar, Tears & Marble, Monomyth, Pat Smith (Splendid), Rosie en Bas van Wageningen (DI-RECT).

Naast het boek komt er tijdens de Haagse Pop Maand ook een foto-expositie in het Nutshuis met de meest iconische foto’s van het project en op 24 oktober zullen een aantal van de gevolgde artiesten optreden tijdens de Haagse Pop Nach in Paard van Troje.

De drie evenementen rondom OFF Den Haag:

16 oktober, 20.00: Boekrelease OFF Den Haag in het Haags Pop Centrum
21 oktober, 17.00: Opening foto-expositie in het Nutshuis
24 oktober, 20.00: Showcase bands uit OFF Den Haag in Paard van Troje

Alle drie de evenementen zijn gratis te bezoeken tijdens de Haagse Pop Maand. Bezoek voor meer informatie over de evenementen of over OFF Den Haag de website: www.haagsepopmaand.nl

Over Marcel Kollen:
De Rotterdamse fotograaf Marcel Kollen ontwikkelde door zijn vele reizen een voorliefde voor straatfotografie en de schoonheid van alledaagse gebeurtenissen. Na een fotografieopleiding en masterclasses bij fotografen van het beroemde Magnum Agency gevolgd te hebben, fotografeert hij in zijn kenmerkende documentaire zwart-witstijl. Zijn liefde voor zowel fotografie als muziek leidde tot het documentaire fotoboek over de Haagse huidige muziekscene.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten