Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

De Haagse Pop Maand start vandaag

1 min read

Elke dag heel veel popmuziek in Den Haag

Vandaag start de Haagse Pop Maand. 31 dagen lang zal er heel veel popmuziek te horen zijn door de hele stad. Meer dan 200 acts zullen spelen op meer dan 25 verschillende locaties. Naast liveoptredens zijn er speciale radio-items op Den Haag FM en Radio West, ook zijn er verschillend popmuziekworkshops en masterclasses, open dagen en nog veel meer.

Laat je verrassen, ontdek nieuw talent, bewonder de sterren van nu en eer de helden van vroeger.

Een overzicht van de locaties, evenementen en informatie is te vinden op de website: www.haagsepopmaand.nl

De Haagse Pop Maand wordt georganiseerd door het HPC i.s.m. met vele partners uit Den Haag. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Den Haag, Fonds 1818, Fonds Podiumkunsten, Popunie, Bazart Presents en mediapartners Den Haag FM en 3voor12 Den Haag.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten