Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Derde editie van Het Geluid van Loosduinen

2 min read

Op zaterdag 12 september 2015 vindt alweer de derde editie plaats van het gratis toegankelijke muziek- en cultuurfestival Het Geluid van Loosduinen. Het Festival pakt dit jaar uit met een aantal grote namen en heeft zoals elk jaar ook Loosduinse talent op het podium staan. Het festival zal worden geopend door wethouder Joris Wijsmuller.

Vanaf 12.00 uur s’middags zal het programma op het Loosduinse Hoofdplein losbarsten met de winnaar van de talentenjacht “Het Talent van Loosduinen” Dave van der Valk. Daarna speelt Handsome poets een set, te kennen van hun hits Sky on Fire en Dance the War is Over. Handsome Poets zal worden gevolgd door rapper Mr. Polska, die onlangs nog met Major Lazor meespeelde op Lowlands en een gouden plaat ontving voor zijn single ‘Ravotten’. Tussen de optredens door zijn er nog een aantal acts te zien op het festival, zo speelt de Loosduinse DJ Jimmy D een set en zijn er nog wat verrassingsoptredens tussen het hoofdprogramma door.

Halverwege de middag zal finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland Gerson Main het podium betreden en Gerson Main zullen de bluesveteranen van Barrelhouse een set onvervalste rythem ’n blues spelen. The Clarks sluiten het feest op het Loosduinse Hoofdplein af en nemen voor de gelegenheid ook nog Johnny Kendall mee.

In Bibliotheek Loosduinen is er kindermuziektheater dat word verzorgd door WIJS. om 13:00 uur en om 15:00 uur zijn er daar shows te zien.

Na het programma op het Loosduinse Hoofdplein gaat het festival door in het HPC Café aan de Burgemeest Hovylaan 12. In de vorm van een afterparty spelen daar de coverband The Pussylovers, Jazzformatie Sascha & the Sharp Five en de Haagse popband Mik Adrian. Om 24.00 uur komt een einde aan mooie muzikale dag dat in het teken heeft gestaan van “Het Geluid van Loosduinen”.

Voor meer informatie over het festival: www.geluidvanloosduinen.nl.

Geluid van Loosduinen
Locatie: Loosduinse Hoofdplein
Tijd: 12:00 uur

Kinder muziektheater door WIJS
Locatie: Bibliotheek Loosduinen,
Voorstellingen om 13:00 uur & 15:00

Afterparty in het HPC café
Programma: The Pussylovers, Sascha & the Sharp Five en Mik Adrian
Locatie: HPC, Burgemeester Hovylaan 12
Tijd: 19:30 uur

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag