Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Uitgaan in Den Haag was nog nooit zo makkelijk

2 min read

Den Haag – De uitgaansapp GoneOut, gemaakt door Haagse studenten, is compleet vernieuwd. Met deze app heb je direct overzicht van alle feestjes in Den Haag inclusief de line-up, entreeprijs, beschrijving van locatie en andere handige informatie.

De GoneOut app is al actief sinds januari 2014. Sindsdien heeft de app al meer dan 4000 downloads en wordt actief gebruikt door de Haagse studenten. In de nieuwe 2.0 versie is het volledige design op de schop gegaan en zijn er vele nieuwe features toegevoegd, zoals het uitnodigen van je vrienden en het bijhouden van welke feesten je bent geweest. Dit laatste kun je ook synchroniseren met facebook.

Het doel van de app is om (nieuwe) studenten makkelijk een overzicht te geven van alles wat er te doen is in Den Haag. Er wordt nog wel eens gezegd dat er weinig te beleven valt, maar in de app is een ander beeld te zien. Alleen al dit weekend zijn er gemiddeld meer dan 10 feesten per dag. In de app kun je van grote feesten de line-up vinden, zoals van OH OH INTRO, maar ook alle feesten van studentenverenigingen tijdens de open maand.

De volledige app en al het promotie materiaal is ontwikkeld door studenten van De Haagse Hogeschool, maar ze hebben veel hulp gehad van twee organisaties met een hart voor Den Haag. De eerste organisatie is Party-Mania die al 10 jaar een uitgaansagenda van Den Haag bijhoudt. Deze organisatie heeft zijn contacten met het uitgaansleven gedeeld en tegenwoordig delen GoneOut en Party-Mania dezelfde agenda items. Als tweede organisatie heeft ACKU, organisator van OH OH INTRO, geholpen met promotie en contacten binnen De Haagse Hogeschool.

De GoneOut app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Meer informatie kun je vinden op www.goneout.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag