Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Oh Oh Intro 2015

2 min read

Na de vakantie beginnen de hogescholen en de universiteit aan een nieuw collegejaar. Allerlei gezellige activiteiten worden op en rond de academies georganiseerd. Studenten krijgen de kans om elkaar goed te leren kennen en daarna met het elkaar de start van het jaar te vieren op het Lange Voorhout. Voor de vijfde keer op rij wordt hier de Oh Oh INTRO georganiseerd op donderdag 3 september van 15:00 tot 23:00 uur met aansluitend een gigantische after-party in het Paard van Troje.

De dag start met een officiële ontvangst van Ingrid van Engelshoven (wethouder onderwijs) in Pulchri Studio voor alle genodigden vanuit het hoger onderwijs en de gemeente Den Haag. Om drie uur gaan de hekken van het festivalterrein open voor de studenten waar een informatiemarkt met meer dan veertig instellingen aanwezig zal zijn om de nieuwe studenten voor te lichten over de mogelijkheden van de stad. Er komt een aparte playground voor alle studentenverenigingen met springkussens, rodeo-stier, Sumo worstelen, korfballen etc. Op het terrein staan twee grote podia waar artiesten zich laten horen met bands en bekende dj’s o.a.:
Sue the Night, Playground Zero, Girls love DJ’s,  Flexican ft Sef, Billy the Kit en vele anderen. Studententalent zal ook aan bod komen. Oh Oh INTRO plaatst ieder jaar veelbelovende Haagse talenten. Dit jaar zijn dat de dj’s Nice & Smooth en de band van Rachman X Nova. Op het culturele podium is voor de laatste keer de duo-presentatie van F.A.S.T. en PIP te bewonderen. O.a. zolderkamersessies, Pat Smith, Willie Wartaal, Radio Noet Noet en Sunny Sjoerd. De presentatie is in handen van Jan Versteegh (bekend van BNN) Op het terrein zal ook een grote BBQ party plaatsvinden met heerlijke gerechten.

Alle studenten kunnen gratis naar Oh Oh INTRO de programmaboekjes worden in de eerste collegeweek uitgedeeld in de scholen. Nu al nieuwsgierig check ohohintro.nl of like Oh Oh INTRO op Facebook.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag